Povezane vesti
Oproštaj od glumice Snežane Nikšić u Jugoslovenskoj kinoteci
Dnevnik 21.04.2022
BEOGRAD: Komemoracija nedavno preminuloj glumici Snežani Nikšić (1943-2022) danas je održana u Velikoj sali Jugoslovenske kinoteke u Beogradu. O istaknutoj dramskoj umetnici su govorile njene kolege i prijatelji - Rade Šerbedžija, Goran Marković… »
Moj prvi poljubac bio je sa ovom glumicom! Šerbedžija: U sebi sam zadržavao dah, jer je iz mene kuljao beli luk i slanina
Kurir 21.04.2022
Komemoracija nedavno preminuloj glumici Snežani Nikšić održana je u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu. Od dramske umetnice koja je bila zaboravljena, kako je rekao Petar Božović, i od filma i od pozorišta oprostili su se njeni saradnici i… »
Komemoracija Snežani Nikšić: Gospođica filma koja je lepotom zasenila sve
Nova 21.04.2022
I dan-danas u Milanu, gde živim 15 godina, čuvam mantil koji je majka nosila u filmu "Gravitacija" u kojem je igrala sa Radetom Šerbedžijom, kazala je Snežanina ćerka Miona Deler-Babić na komemoraciji održanoj danas u Jugoslovenskoj kinoteci u… »
"Kada se pojavila na platnu sve je zasenila svojom lepotom" Komemoracija glumici Snežani Nikšić, Rade Šerbedžija održao…
Blic 21.04.2022
Komemoracija nedavno preminuloj glumici Snežani Nikšić održava se danas u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu. O umetnici će govoriti saradnici i prijatelji, Rade Šerbedžija, Petar Božović, Goran Marković, Želimir Žilnik i Miona Deler-Babić… »
Vesti dana »
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 4 satijoš 14 povezanih
Srbija overila plasman na Evrobasket 2025, egzibicija protiv Danske u "Pioniru"
RTS pre 3 minutajoš 18 povezanih
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Završena blokada u Novom Sadu, gradska čistoća već pere poruke „krvave su vam ruke“, „ubice“
Novi magazin pre 4 satijoš 39 povezanih