Повезане вести

Опроштај од глумице Снежане Никшић у Југословенској кинотеци

Опроштај од глумице Снежане Никшић у Југословенској кинотеци

Дневник 21.04.2022
БЕОГРАД: Комеморација недавно преминулој глумици Снежани Никшић (1943-2022) данас је одржана у Великој сали Југословенске кинотеке у Београду. О истакнутој драмској уметници су говориле њене колеге и пријатељи - Раде… »
Мој први пољубац био је са овом глумицом! Шербеџија: У себи сам задржавао дах, јер је из мене куљао бели лук и сланина

Мој први пољубац био је са овом глумицом! Шербеџија: У себи сам задржавао дах, јер је из мене куљао бели лук и сланина

Курир 21.04.2022
Комеморација недавно преминулој глумици Снежани Никшић одржана је у Југословенској кинотеци у Београду. Од драмске уметнице која је била заборављена, како је рекао Петар Божовић, и од филма и од позоришта опростили су се њени… »
Комеморација Снежани Никшић: Госпођица филма која је лепотом засенила све

Комеморација Снежани Никшић: Госпођица филма која је лепотом засенила све

Нова 21.04.2022
И дан-данас у Милану, где живим 15 година, чувам мантил који је мајка носила у филму "Гравитација" у којем је играла са Радетом Шербеџијом, казала је Снежанина ћерка Миона Делер-Бабић на комеморацији одржаној данас у… »
"Када се појавила на платну све је засенила својом лепотом" Комеморација глумици Снежани Никшић, Раде Шербеџија одржао…

"Када се појавила на платну све је засенила својом лепотом" Комеморација глумици Снежани Никшић, Раде Шербеџија одржао…

Блиц 21.04.2022
Комеморација недавно преминулој глумици Снежани Никшић одржава се данас у Југословенској кинотеци у Београду. О уметници ће говорити сарадници и пријатељи, Раде Шербеџија, Петар Божовић, Горан Марковић, Желимир Жилник и Миона… »

Вести дана »