Povezane vesti
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu
Nova 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila. „Mi, građani Srbije, pripadnici ruske, ukrajinske i beloruske dijaspore u Srbiji pozivamo na skup podrške narodu… »
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu, prikuplja se i humanitarna pomoć
Radio 021 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila u Beogradu. Skup će početi u 14 časova na Trgu Republike, gde će građani donirati humanitarnu pomoć. "Mi, građani… »
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu
N1 Info 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila. „Mi, građani Srbije, pripadnici ruske, ukrajinske i beloruske dijaspore u Srbiji pozivamo na skup podrške narodu… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Srbije o nepoverenju Vladi nije održana zbog nedostatka kvoruma
Beta pre 24 minutajoš 44 povezane
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
NoviSad.com pre 29 minutajoš 16 povezanih
Smrtonosna igra u Ormuzu! "Došao je taj trenutak": Oči celog sveta uprte u Bliski istok, ovo je prelomni trenutak
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije: Evo gde se danas očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih