Povezane vesti
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu
Nova 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila. „Mi, građani Srbije, pripadnici ruske, ukrajinske i beloruske dijaspore u Srbiji pozivamo na skup podrške narodu… »
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu, prikuplja se i humanitarna pomoć
Radio 021 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila u Beogradu. Skup će početi u 14 časova na Trgu Republike, gde će građani donirati humanitarnu pomoć. "Mi, građani… »
Antiratni skup podrške Ukrajini i šetnja 23. aprila u Beogradu
N1 Info 21.04.2022
Neformalna grupa građana Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata organizuju antiratni humanitarni skup i šetnju 23. aprila. „Mi, građani Srbije, pripadnici ruske, ukrajinske i beloruske dijaspore u Srbiji pozivamo na skup podrške narodu… »
Vesti dana »
Vučić, Fon der Lajen i Košta u Briselu: Posebna pažnja posvećena je energetskoj bezbednosti i stabilnosti Srbije
NIN pre 18 minutajoš 41 povezana
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 53 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih