Povezane vesti
Didi J priprema uskrs u svojoj luks vili! Pevačica otkrila sve detalje - "Ja odlučujem šta se jede, a kuvarice spremaju"
Mondo 21.04.2022
Dijana Janković poznatija kao Didi J ovako će proslaviti predstojeće uskršnje praznike. Dijana Janković poznatija kao Didi J ovako će proslaviti predstojeće uskršnje praznike. Dijana Janković, u Srbiji i svetu poznatija kao Didi J, podelila je sa domaćim… »
„Za Uskrs ja naručujem, a kuvarice spremaju“: Luksuz u vili Didi Janković
Nova 21.04.2022
Pevačica se raduje zbog praznika koji dolazi, pa priprema posebnu atmosferu u svom domu na Vračaru. Didi Džej dekoriše svoju vilu za praznik, a obavila je i kupovinu. „Što se mene tiče, ja sam jako uzbuđena bilo koji da je praznik u pitanju, s obzirom na… »
Vesti dana »
Sutra počinje prolećno zasedanje parlamenta, poslanici o predlogu izglasavanja nepoverenja Vladi
Pravo u centar pre 2 satajoš 38 povezanih
MMF smanjio prognoze ekonomskog rasta evrozone na 1,1% u ovoj i na 1,2% u narednoj godini
Telegraf pre 1 satjoš 40 povezanih
Uživo "Buši, bejbi, buši!" Tramp osuo paljbu po Londonu! Više od 10.000 američkih vojnika drži pod blokadom iranske luke (video)
Kurir pre 34 minutajoš 76 povezanih
Na čitulji Dušku Vujoševiću pisalo i "drugarica Žuta": ženka labradora nije se odvajala od kovčega na sahrani
Mondo pre 24 minutajoš 125 povezanih