Povezane vesti
Žao mi je što ti nisam raspalila pošten šamar! Šok na suđenju Džonija Depa i Amber Herd - isplivao snimak tuče!
Mondo 21.04.2022
Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Suđenje Džonija Depa i Amber Herd i dalje traje, a detalji užasnog odnosa koji je… »
Udarala me pesnicom, pa mi krevet namazala fekalijama! Smučiće vam se od odvratnih detalja odnosa Džonija i Amber
Mondo 21.04.2022
Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio fizički napad! Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio… »
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

Najviše snega na Kopaoniku, zavejani putevi u planinskim predelima, domaćinstva bez struje; Todorović: Uskoro porast temperature
RTV pre 18 minutajoš 152 povezane

Ovo je trenutak kad su izraelci upali na flotilu! Zvanični Tel Aviv: Upozoreni su (video)
Alo pre 23 minutajoš 24 povezane

Đoković ponovo ispisao istoriju, pa Hrvatu poslao poruku u tri reči! FOTO
B92 pre 18 minutajoš 33 povezane