Povezane vesti
Žao mi je što ti nisam raspalila pošten šamar! Šok na suđenju Džonija Depa i Amber Herd - isplivao snimak tuče!
Mondo 21.04.2022
Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Suđenje Džonija Depa i Amber Herd i dalje traje, a detalji užasnog odnosa koji je… »
Udarala me pesnicom, pa mi krevet namazala fekalijama! Smučiće vam se od odvratnih detalja odnosa Džonija i Amber
Mondo 21.04.2022
Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio fizički napad! Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio… »
Vesti dana »
Pariz uvodi američkom ambasadoru zabranu direktnog pristupa članovima francuske vlade
Beta pre 5 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 24. februar: Oblačno i hladnije sa kišom, uveče razvedravanje
Radio sto plus pre 4 satijoš 6 povezanih
Najmanje 73 ljudi poginulo prilikom hvatanja bosa meksičkog kartela i posle njegove smrti
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Menja se režim saobraćaja na ovoj deonici u Srbiji: Trajaće 24 sata, a evo koji su alternativni pravci
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Ministar Glamočić pozvao poljoprivrednike u protestu da dođu sutra na sastanak u Vladu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana