Povezane vesti
Žao mi je što ti nisam raspalila pošten šamar! Šok na suđenju Džonija Depa i Amber Herd - isplivao snimak tuče!
Mondo 21.04.2022
Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Nastavak suđenja između Amber Herd i Džonija Depa - pušten prvi dokazni materijal! Suđenje Džonija Depa i Amber Herd i dalje traje, a detalji užasnog odnosa koji je… »
Udarala me pesnicom, pa mi krevet namazala fekalijama! Smučiće vam se od odvratnih detalja odnosa Džonija i Amber
Mondo 21.04.2022
Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio fizički napad! Amber Herd je navodno krevet Džonija Depa namazala fekalijama nakon što joj je rekao da će je ostaviti, svemu prethodio… »
Vesti dana »
"Da, imam neke kontroverzne ljude" Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv da uđe u "Odbor za mir", ruski predsednik kaže da će tek da odluči
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Tramp odustao od carina evropskim zemljama, na pomolu dogovor o Grenlandu
Danas pre 51 minutajoš 4 povezane
Protest podrške studentima i profesorima u Novom Sadu: U Pionirskom parku puštena muzika, saobraćaj ponovo uspostavljen (VIDEO, FOTO)
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane