Povezane vesti
Nije hteo da slavi slavu, priznao da nema odnose! Dejan Dragojević raskrinkan pred milionima: Poštuje ramazan?! (video)
Kurir 21.04.2022
Dejan Dragojević imao je priliku da odgovara na pitanja publike, pri čemu se ponovo poteglo pitanje o njegovoj veroispovesti. - Od kako je Dalila raskinula sa Carem i nema odnose, kako je moguće da i ti svedeš odnose na minimum - glasilo je pitanje. -… »
To nikad nije bila ljubav, on mi je neprijatelj! Dalila u rasulu zbog Cara, Filip odlučan: Nemam potrebu ni da je uvredim…
Kurir 21.04.2022
Filip Car i Dalila Dragojević imali su priliku da odgovaraju na pitanja publike. - Da li si uopšte voleo Dalilu - glasilo je pitanje. - Ne zanima me, nisam video sestru dve godine, danas joj je rođendan, najiskrenije mi nije ni u malom mozgu. Više nemam… »
Prva nisam, a poslednja možda jesam Sanja otkrila kako se oseća nakon vrele akcije sa Carem, pa spustila Dalilu za sve pare…
Kurir 21.04.2022
Sanja Grujić ustala je za crnim stolom i progovorila o intimnom odnosu sa Filipom Carem. - Ako vam Dalila nije bitna, zašto je onda ogovarate? - Ja sam rekao Drvetu da nema potrebe da pričam sa Dalilom da bih dobio nagradu. Da nekom dam lažnu nadu, ne… »
Vesti dana »

Zelenski odreagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 22 minutajoš 29 povezanih

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, a osumnjičen i Vesić
BBC News pre 27 minutajoš 219 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 42 minutajoš 93 povezane

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih