Povezane vesti

Nije hteo da slavi slavu, priznao da nema odnose! Dejan Dragojević raskrinkan pred milionima: Poštuje ramazan?! (video)

Nije hteo da slavi slavu, priznao da nema odnose! Dejan Dragojević raskrinkan pred milionima: Poštuje ramazan?! (video)

Kurir 21.04.2022
Dejan Dragojević imao je priliku da odgovara na pitanja publike, pri čemu se ponovo poteglo pitanje o njegovoj veroispovesti. - Od kako je Dalila raskinula sa Carem i nema odnose, kako je moguće da i ti svedeš odnose na minimum - glasilo je pitanje. -… »
To nikad nije bila ljubav, on mi je neprijatelj! Dalila u rasulu zbog Cara, Filip odlučan: Nemam potrebu ni da je uvredim…

To nikad nije bila ljubav, on mi je neprijatelj! Dalila u rasulu zbog Cara, Filip odlučan: Nemam potrebu ni da je uvredim…

Kurir 21.04.2022
Filip Car i Dalila Dragojević imali su priliku da odgovaraju na pitanja publike. - Da li si uopšte voleo Dalilu - glasilo je pitanje. - Ne zanima me, nisam video sestru dve godine, danas joj je rođendan, najiskrenije mi nije ni u malom mozgu. Više… »
Prva nisam, a poslednja možda jesam Sanja otkrila kako se oseća nakon vrele akcije sa Carem, pa spustila Dalilu za sve pare…

Prva nisam, a poslednja možda jesam Sanja otkrila kako se oseća nakon vrele akcije sa Carem, pa spustila Dalilu za sve pare…

Kurir 21.04.2022
Sanja Grujić ustala je za crnim stolom i progovorila o intimnom odnosu sa Filipom Carem. - Ako vam Dalila nije bitna, zašto je onda ogovarate? - Ja sam rekao Drvetu da nema potrebe da pričam sa Dalilom da bih dobio nagradu. Da nekom dam lažnu nadu, ne… »

Vesti dana »