Повезане вести
Није хтео да слави славу, признао да нема односе! Дејан Драгојевић раскринкан пред милионима: Поштује рамазан?! (видео)
Курир 21.04.2022
Дејан Драгојевић имао је прилику да одговара на питања публике, при чему се поново потегло питање о његовој вероисповести. - Од како је Далила раскинула са Царем и нема односе, како је могуће да и ти сведеш односе на минимум -… »
То никад није била љубав, он ми је непријатељ! Далила у расулу због Цара, Филип одлучан: Немам потребу ни да је увредим…
Курир 21.04.2022
Филип Цар и Далила Драгојевић имали су прилику да одговарају на питања публике. - Да ли си уопште волео Далилу - гласило је питање. - Не занима ме, нисам видео сестру две године, данас јој је рођендан, најискреније ми није ни у… »
Прва нисам, а последња можда јесам Сања открила како се осећа након вреле акције са Царем, па спустила Далилу за све паре…
Курир 21.04.2022
Сања Грујић устала је за црним столом и проговорила о интимном односу са Филипом Царем. - Ако вам Далила није битна, зашто је онда оговарате? - Ја сам рекао Дрвету да нема потребе да причам са Далилом да бих добио награду. Да… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 18 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 18 минутајош 5 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 13 минутајош 6 повезаних