Povezane vesti
Gradonačelnik Vučević i ministar Momirović o planovima za budućnost Novog Sada
Blic 22.04.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas u Srpskoj Atini sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sa kojim je razgovarao o mogućim planovima za budućnost. - Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju… »
Vučević i Momirović o idejama za budućnost uz kafu na Tvrđavi
Dnevnik 22.04.2022
Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, napisao je na svom instagram nalogu… »
Vučević: Koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama
Kurir 22.04.2022
Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš… »
Vučević: Koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama
Srbija danas 22.04.2022
Naša zemlja grabi napred, a mi koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama, naveo je on. Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem… »
Jutarnja kafa na Tvrđavi: Momirović i Vučević objavili fotografije
Večernje novosti 22.04.2022
UZ prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala sve ulaze u sud: Policija primenila silu na trećem ulazu, deo zaposlenih ušao u zgradu
N1 Info pre 11 minutajoš 24 povezane
Milion ljudi bez struje, hitno uvedene restrikcije: Rusija izvela silovite udare na energetsku infrastrukturu
Mondo pre 22 minutajoš 18 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 3 satajoš 18 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 22 minutajoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 40 minutajoš 12 povezanih