Povezane vesti
Gradonačelnik Vučević i ministar Momirović o planovima za budućnost Novog Sada
Blic 22.04.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas u Srpskoj Atini sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sa kojim je razgovarao o mogućim planovima za budućnost. - Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na… »
Vučević i Momirović o idejama za budućnost uz kafu na Tvrđavi
Dnevnik 22.04.2022
Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, napisao je na svom instagram nalogu gradonačelnik… »
Vučević: Koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama
Kurir 22.04.2022
Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na… »
Jutarnja kafa na Tvrđavi: Momirović i Vučević objavili fotografije
Večernje novosti 22.04.2022
UZ prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u ovoj neobaveznoj priči, dotakli smo se pregršt dobrih, mogućih planova za budućnost, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na… »
Vučević: Koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama
Srbija danas 22.04.2022
Naša zemlja grabi napred, a mi koristimo svaki slobodan trenutak da razmenimo ideje kako bismo ulepšali život svima nama, naveo je on. Uz prelepi pogled na moj najlepši Novi Sad, uz jutarnju kaficu na Tvrđavi, ćaskao sam sa Tomislavom Momirovićem, i u… »
Vesti dana »

Američki derbi koji interesuje Novaka: Tijafo ostao na Đokovićevom putu, mogao bi ga sačekati u osmini finala
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih

Sunčani dani pred olujni vikend! Oglasio se RHMZ, evo šta nas čeka do kraja nedelje: Temperatura do 40 stepeni, pa pljuskovi sa grmljavinom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Borba za opstanak na Kim: Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba
Blic pre 1 satjoš 1 povezana