Повезане вести

Варилац из БиХ који је побегао из Маријупоља: Били смо живи штит и једнима и другима

Варилац из БиХ који је побегао из Маријупоља: Били смо живи штит и једнима и другима

Курир 22.04.2022
Варилац из БиХ Бахрудин Делић је за Федералну телевизију испричао како је изгледао живот у украјинском опкољеном граду Маријупољу. Родом из Зенице, неко време је живео у Украјини. Последње дане у тој земљи провео је у… »
Исповест босанца који је побегао из пакла у маријупољу: Био сам им живи штит, а мртвих људи је било свуда на улици!

Исповест босанца који је побегао из пакла у маријупољу: Био сам им живи штит, а мртвих људи је било свуда на улици!

Мондо 22.04.2022
Бахрудин Делић, варилац из БиХ, живео је са породицом у Украјини када је дошло до руске инвазије, а једва су извукли живу главу... Бахрудин Делић, варилац из БиХ, живео је са породицом у Украјини када је дошло до руске инвазије… »
"Скупљали смо храну из смећа, лешеви су свуда": Бахрудин Делић после 38 дана побегао из порушеног Мариупоља, вратио се у…

"Скупљали смо храну из смећа, лешеви су свуда": Бахрудин Делић после 38 дана побегао из порушеног Мариупоља, вратио се у…

Блиц 22.04.2022
Бахрудин Делић је последње дане у Украјини провео је у опкољеном Мариупољу заједно са породицом. Након 38 дана ратног пакла успео је да изађе из порушеног Мариупоља и вратити се у родну Копривну, али сам. Мариупољ је пао… »
Делићи после 38 дана побегли из пакла Мариупоља: "Скупљали смо храну из смећа, лешеви су свуда"

Делићи после 38 дана побегли из пакла Мариупоља: "Скупљали смо храну из смећа, лешеви су свуда"

Телеграф 22.04.2022
Делић Бахрудин је последње дане у Украјини провео је у опкољеном Мариупољу заједно са породицом. Након 38 дана ратног пакла успео је да изађе из порушеног Мариупоља и вратити се у родну Копривну, али сам. Мариупољ је пао… »

Вести дана »