Повезане вести

Ово су жене са којима су повезивали Уроша ћертића пре Марије Вељковић: Старлете, певачице, а ова лепотица му родила сина…

Ово су жене са којима су повезивали Уроша ћертића пре Марије Вељковић: Старлете, певачице, а ова лепотица му родила сина…

Курир 22.04.2022
У домаћим медијима одјекнула је вест да је каскадер и ријалити учесник Урош Ћертић наводно крив за развод популарне водитељке квиза "Слагалица", Марије Вељковић. Каскадер је у ријалитијима често био близак са женама, а његова… »
Овако су Марија Вељковић и њен бивши муж изгледали пре 15 година ФОТО

Овако су Марија Вељковић и њен бивши муж изгледали пре 15 година ФОТО

Нова 22.04.2022
Водитељка се нашла у центру скандала након што су испливали наводи да се развела због афере са каскадером Урошем Ћертићем. Водитељка „Слагалице“ Марија Вељковић прошле године објавила је да се разводи од супруга Милана… »
Марија ме је звала! Каскадер о афери с водитељком Слагалице - "Мајци троје деце није хтео да остави кров над главом"

Марија ме је звала! Каскадер о афери с водитељком Слагалице - "Мајци троје деце није хтео да остави кров над главом"

Мондо 22.04.2022
У медијима је одјекнула вест да су водитељка "Слагалице", Марија Вељковић и Урош Ћетић наводно имали љубавну аферу, а каскадер се сада поново огласио и открио детаље разговора с Маријом. У медијима је одјекнула вест да су… »
Марија Вељковић се након развода вратила у једнособан стан са троје деце

Марија Вељковић се након развода вратила у једнособан стан са троје деце

Нова 22.04.2022
Водитељкин бивши остао у пентхаусу у центру града. Водитељка Марија Вељковић прошле године се развела од супруга Милана Миловановића са којим је добила троје деце. Они су током брака живели у пентхаусу на Дорћолу, а након… »
Ћертић: Маријин муж је њу и мене пљувао на мрежама

Ћертић: Маријин муж је њу и мене пљувао на мрежама

Нова 22.04.2022
Каскадер изнео нове детаље афере са водитељком. Каскадер и бивши учесник ријалитија Урош Ћертић поново се огласио за медије након вести да се водитељка Марија Вељковић због афере са њим развела од супруга Милана… »
Швалерисала се са комшијом каскадером! Урош Ћертић шокирао: Оптужио водитељкиног супруга да је раскринкао њихову аферу?!…

Швалерисала се са комшијом каскадером! Урош Ћертић шокирао: Оптужио водитељкиног супруга да је раскринкао њихову аферу?!…

Курир 22.04.2022
Бивши ријалити учесник и каскадер Урош Ћертић поново се огласио се за медије након навода да се водитељка Слагалице, Марија Вељковић, наводно због њега развела од Милана Миловановића. После двосмислене изјаве Урош је добио… »
Ћертић открио да га је Марија Вељковић јутрос звала: Споменуо и њеног бившег

Ћертић открио да га је Марија Вељковић јутрос звала: Споменуо и њеног бившег

Нова 22.04.2022
Каскадер открио и шта је рекао водитељки током разговора. Вест о томе да се водитељка „Слагалице“ Марија Вељковић наводно развела због афере са каскадером Урошем Ћертићем одјекнула је као бомба у свим медијима. Урош се сада… »
Звала ме је Марија! Урош Ћертић за Курир открио детаље разговора, а оно што је рекао о њеном бившем мужу је шокантно!

Звала ме је Марија! Урош Ћертић за Курир открио детаље разговора, а оно што је рекао о њеном бившем мужу је шокантно!

Курир 22.04.2022
Вест о разводу водитељке „Слагалице" Марије Вељковић и њене наводне афере са каскадером Урошем Ћертићем уздрмала је домаћу јавност. Урош се сада поново огласио за Курир и открио да га је Марија звала јутрос. "Звала ме је… »
Признао да ли су имали аферу! Урош Ћертић шокирао скандалозном изјавом за водитељку Слагалице, а сад се поново огласио!

Признао да ли су имали аферу! Урош Ћертић шокирао скандалозном изјавом за водитељку Слагалице, а сад се поново огласио!

Мондо 22.04.2022
Водитељка Слагалице Марија Вељковић доспела је у центар скандала због наводне афере с Урошем Ћертићем, а сада се и он огласио тим поводом. Водитељка Слагалице Марија Вељковић доспела је у центар скандала због наводне афере с… »
"Чуо сам се јутрос са маријом": Поново се огласио Урош Ћертић о љубавној афери са водитељком "Слагалице": "Она и супруг две…

"Чуо сам се јутрос са маријом": Поново се огласио Урош Ћертић о љубавној афери са водитељком "Слагалице": "Она и супруг две…

Блиц 22.04.2022
Вест о разводу водитељке „Слагалице" Марије Вељковић својевремено је била одјекнула попут бомбе, међутим сада, да је разлог њиховог растанка - афера с каскадером Урошем Ћертићем, тек је све затресла. Сада је поново читаву… »
Жена која то уради мужу је ку*ва! Глумила поштену, а имала швалера! Јована о скандалу с водитељком Слагалице и Ћертићем

Жена која то уради мужу је ку*ва! Глумила поштену, а имала швалера! Јована о скандалу с водитељком Слагалице и Ћертићем

Мондо 22.04.2022
Јована Јеремић огласила се поводом наводне афере водитељке Слагалице Марије Вељковић и каскадера Уроша Ћертића. Јована Јеремић огласила се поводом наводне афере водитељке Слагалице Марије Вељковић и каскадера Уроша Ћертића… »
Све љубави Уроша Ћертића: Пре Марије Вељковић је био са Синди ФОТО

Све љубави Уроша Ћертића: Пре Марије Вељковић је био са Синди ФОТО

Нова 22.04.2022
Каскадер због ког се Марија Вељковић развела од мужа имао је буран љубавни живот. Каскадер је у ријалитијима често био близак са женама, а његова веза са бившом чланицом групе „Моделс“, Иваном Стаменковић Синди, била је веома… »
Скандал тресе јавност - развод због афере?! Урош Ћертић: Је*ао сам је, је*аћу јој и мужа! Марија Вељковић: Шокирана сам

Скандал тресе јавност - развод због афере?! Урош Ћертић: Је*ао сам је, је*аћу јој и мужа! Марија Вељковић: Шокирана сам

Мондо 22.04.2022
Водитељка Слагалице, Марија Вељковић, огласила се након прича да се развела због наводне афере с каскадером Урошем Ћертићем, који је претходно шокирао изјавом. Водитељка Слагалице, Марија Вељковић, огласила се након прича да… »
Каскадер са којим је водитељка варала мужа био у ријалитију и у затвору

Каскадер са којим је водитељка варала мужа био у ријалитију и у затвору

Нова 22.04.2022
У јавност је испливала информација да се водитељка "Слагалице" Марије Вељковић развела од супруга Милана Милановића због афере са каскадером и бившим ријалити учесником Урошем Ћертићем. Урош је јавности познат по многим… »

Вести дана »