Povezane vesti
Janjić:Odluka o izvozu žitarica dobra, mogla i ranije
Dnevnik 22.04.2022
BEOGRAD: Direktor Produktne berze Novi Sad Miloš Janjić ocenio je da je odluka Vlade Srbije da dopusti izvoz ograničenih količina žitarica dobra, ali da je mogla da bude doneta ranije. "Mogla je da dođe i nešto ranije, ali sam siguran da je zbog… »
Janjić: Odluka o izvozu žitarica dobra, mogla i ranije
Euronews 22.04.2022
Direktor Produktne berze Novi Sad Miloš Janjić ocenio je da je odluka Vlade Srbije da dopusti izvoz ograničenih količina žitarica dobra, ali da je mogla da bude doneta ranije. "Mogla je da dođe i nešto ranije, ali sam siguran da je zbog špekulacija o… »
Vesti dana »

Policija udarala štitovima građane i studente u Novom Sadu, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Beta pre 16 minutajoš 18 povezanih

Vučić: Pucanje na prostorije SNS-a u Vrnjačkoj Banji potez gubitnika, vreme odgovornosti dolazi; Na Vidovdan neće biti kontramitinga
RTV pre 11 minutajoš 19 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih

Zaoštravanje sukoba Irana i Izraela: Međusobni napadi me prestaju, G7 poslao poruku Iranu
NIN pre 11 minutajoš 18 povezanih

Tramp ranije napustio samit G7 zbog nagoveštaja o intenziviranju sukoba Izrael-Iran
Beta pre 26 minutajoš 32 povezane