Povezane vesti
Najtvrđi lokdaun na svetu?Građani Šangaja u strahu od kovid patrola: Policija je usred noći odvela moju 92-godišnju baku
Kurir 22.04.2022
Posle izveštaja da vlasti ubijaju kućne ljubimce čiji vlasnici završe u karantinu, sada se pojavljuju priče o odvođenju najstarijih građana u kovid centre u gluvo doba noći. Šok na društvenim mrežama izazvala je objava bivše novinarke iz Šangaja Ži Je… »
Suluda kovid represija u Šangaju, građani kipte: "Policija je usred noći odvela moju 92-godišnju baku"
Telegraf 22.04.2022
To je jedna od mnogih priča koje pokazuju kako su stariji građani poslednjih dana suočeni sa represijom vlasti koja nastoji da ukloni pozitivne slučajeve kovida-19 iz zajednice. Bivša novinarka iz Šangaja Zhi Ye prepričala je kako su u gluvo doba noći… »
Vesti dana »

Mariji Vasić, Ladu Jovoviću i Lazaru Diniću ukinut kućni pritvor
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 31 povezana

Osmani razgovarala sa Fon der Lajen o aktuelnoj situaciji na Kosovu i odnosima sa EU
N1 Info pre 50 minutajoš 41 povezana

„Redefinisati odnose Moskve i Damaska“: Sirijski predsednik s Putinom u Moskvi
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

"Dok je tradicionalno varao ženu bio vam je ikona, a sad najgori": Opleo po licemerju ljudi zbog Vujadinove afere
Mondo pre 20 minutajoš 34 povezane

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 20 minutajoš 87 povezanih