Povezane vesti
Vulin: Da li smo za EU ili političku neutralnost
Politika 22.04.2022
Zvaničnik Evropske komisije Majkl Miler izjavio je pred Spoljnopolitičkim odborom EP da bi stav Beograda o ruskoj agresiji na Ukrajinu mogao da utiče na proces evropskih integracija Srbije. Vreme je da Srbija preispita svoju odluku da li je za članstvo u… »
Vulin poziva da se preispita hoće li Srbija u EU, Šormaz: Napuštanjem evropskog puta, plate bi sa 500 pale na 100 evra
Euronews 22.04.2022
Srbija ne bi imala koristi od političkog zaokreta i odustajanja od EU, već bi, naprotiv negativno uticao na život građana, ali i doneo političku štetu, ocena je sagovornika Euronews Srbija povodom navoda ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da… »
Vesti dana »
Zamenik šefa ruske vojne obaveštajne službe ranjen u napadu u Moskvi
Beta pre 13 minutajoš 32 povezane
"Bićete bukvalno spojeni sa Beogradom" Vučić na ceremoniji otvaranja "Gimnazije Mladenovac": Najvažnije za ovaj kraj je dovođenje investitora i izgradnja autoputa (video)
Blic pre 33 minutajoš 18 povezanih
(Mapa) Spremite se, zima ponovo udara! Otvaraju se "bečka vrata", Ristić najavio sneg tačno od ovog datuma: Na mapama se sve crveni, a onda kreće smrzavanje
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih
Večeras otvaranje Zimskih olimpijskih igara: Ovi takmičari predstavljaće Srbiju u Milanu i Kortini (foto)
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
„Srela sam Milicu pred porođaj, pozvala me u stan, tamo je bio moj muž!“ Ovo su detalji razgovora pevačice i zakonite žene oca njenog deteta
Kurir pre 28 minutajoš 17 povezanih