Povezane vesti

Slavica Ćukteraš se prepala zbog zemljotresa: Škripali su prozori

Slavica Ćukteraš se prepala zbog zemljotresa: Škripali su prozori

Nova 23.04.2022
Zemljotres jačine 5.7 stepeni pogodio je sinoć Bosnu i Hercegovinu, a potres se osetio u celom regionu. Pevačica Slavica Ćukteraš je u Novom Sadu osetila zemljotres i nije joj bilo svejedno. Naime, Slavica se odmah oglasila na svom Instagram profilu i… »
Slavica Ćukteraš van sebe zbog zemljotresa! Pevačica se uplašena oglasila na mrežama - "Tonem u krevet, škripe prozori!"

Slavica Ćukteraš van sebe zbog zemljotresa! Pevačica se uplašena oglasila na mrežama - "Tonem u krevet, škripe prozori!"

Mondo 23.04.2022
Slavica Ćukteraš osetila zemljotres, pa se zabrinuta oglasila na Instagramu. Slavica Ćukteraš osetila zemljotres, pa se zabrinuta oglasila na Instagramu. Snažan zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a jaki potresi osetili su se širom Hrvatske… »
"Tonula sam u krevet, škripao je krovni prozor": Slavica Ćukteraš nakon zemljotresa u Novom Sadu: "Nema dalje"

"Tonula sam u krevet, škripao je krovni prozor": Slavica Ćukteraš nakon zemljotresa u Novom Sadu: "Nema dalje"

Blic 23.04.2022
Snažan zemljotres je večeras pogodio Bosnu i Hercegovinu, a osetio se i u Srbiji. Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se ovim povodom, te navela da joj nije bilo svejedno zbog potresa. - Živela sam u Japanu i svaki drugi dan je bio zemljotres. Da li bila… »

Vesti dana »

Nemačka i Holandija idu kući, Brazil se provukao

Nemačka i Holandija idu kući, Brazil se provukao

BBC News pre 32 minutajoš 49 povezanih
RHMZ: Još sutra temperatura do 40 stepeni, od srede promena vremena

RHMZ: Još sutra temperatura do 40 stepeni, od srede promena vremena

Glas Zaječara pre 37 minutajoš 22 povezane
Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva

Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva

Dojče vele pre 47 minutajoš 42 povezane
Siner: "Kecmanović je mogao da me pobedi"

Siner: "Kecmanović je mogao da me pobedi"