Povezane vesti
Marković: Ugasio sam TV kada sam čuo za sastanak Vučić-Đilas, ne interesuje me
N1 Info 23.04.2022
Reditelj Goran Marković izjavio je da se nakon aprilskih izbora prilagođava osećanju da nikada neće živeti u mirnoj i civilizovanoj državi u kojoj vladaju red i poštovanje drugog. „Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako stvari stoje… »
Goran Marković: Ugasio sam televizor kad sam čuo za sastanak Đilas - Vučić
Novi magazin 23.04.2022
Reditelj Goran Marković izjavio je danas da se nakon aprilskih izbora prilagođava osećanju da nikada neće živeti u mirnoj i civilizovanoj državi u kojoj vladaju red i poštovanje drugog. "Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako stvari… »
Goran Marković: Ugasio sam televizor kad sam čuo za sastanak Djilas – Vučić
Radio sto plus 23.04.2022
„Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako stvari stoje, za mog života neće“, rekao je Marković za najnoviji broj magazina „Karakter“. On je naglasio da nema više nerve, a od sada ni interesovanja za raznorazne političke programe. „U… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri kazao policiji ko mu je bio meta! U sobi držao sačmaru, pištolj i više noževa, naoružao se i krenuo ka svečanoj sali hotela (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 64 povezane
Uhapšen napadač posle pucnjave u Vašingtonu: Zapucao dok su Tramp i američki državni vrh bili unutra (foto)
Mondo pre 41 minutajoš 81 povezana
Jokić besan kao ris! Žena spasavala živu glavu, haos iz drugog ugla (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 75 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Radio sto plus pre 21 minutajoš 20 povezanih