Povezane vesti
Marković: Ugasio sam TV kada sam čuo za sastanak Vučić-Đilas, ne interesuje me
N1 Info 23.04.2022
Reditelj Goran Marković izjavio je da se nakon aprilskih izbora prilagođava osećanju da nikada neće živeti u mirnoj i civilizovanoj državi u kojoj vladaju red i poštovanje drugog. „Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako… »
Goran Marković: Ugasio sam televizor kad sam čuo za sastanak Đilas - Vučić
Novi magazin 23.04.2022
Reditelj Goran Marković izjavio je danas da se nakon aprilskih izbora prilagođava osećanju da nikada neće živeti u mirnoj i civilizovanoj državi u kojoj vladaju red i poštovanje drugog. "Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako… »
Goran Marković: Ugasio sam televizor kad sam čuo za sastanak Djilas – Vučić
Radio sto plus 23.04.2022
„Nadao sam se da će ovo mučenje jednom prestati. Ali, kako stvari stoje, za mog života neće“, rekao je Marković za najnoviji broj magazina „Karakter“. On je naglasio da nema više nerve, a od sada ni interesovanja za raznorazne političke… »
Vesti dana »
Oglasio se Nikola Ristić na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg privođenja pred protest u Novom Sadu
Danas pre 30 minutajoš 50 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 30 minutajoš 40 povezanih