Povezane vesti

Miljana Kulić preti članu obezbeđenja: Za ovo ćeš dobiti otkaz (VIDEO)

Miljana Kulić preti članu obezbeđenja: Za ovo ćeš dobiti otkaz (VIDEO)

Vesti online 23.04.2022
Nakon emisije “Igra istine” u rijalitiju “Zadruga” došlo je do svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice sa Filipom Carem i Lazarom Čolićem Zolom. Tom prilikom Miljana Kulić je zatražila da je produkcija odmah izvede van… »
Isplivao snimak na kom Miljana preti članu obezbeđenja - psuje i vređa! Haos ispred kapije, ovo nije viđeno na TV-u!

Isplivao snimak na kom Miljana preti članu obezbeđenja - psuje i vređa! Haos ispred kapije, ovo nije viđeno na TV-u!

Mondo 23.04.2022
Zbog svađe Miljane Kulić i Filipa Cara reagovalo je obezbeđenje Zadruge, a nova drama se odigrala ispred kapije. Zbog svađe Miljane Kulić i Filipa Cara reagovalo je obezbeđenje Zadruge, a nova drama se odigrala ispred kapije. Na društvenim mrežama… »
Car nasrnuo na Miljanu! Totalni karambol u Zadruzi, gnusne uvrede odzvanjale kućom - "Čuvao sam ti dete, ti se kockala!"

Car nasrnuo na Miljanu! Totalni karambol u Zadruzi, gnusne uvrede odzvanjale kućom - "Čuvao sam ti dete, ti se kockala!"

Mondo 23.04.2022
Filip Car i Miljana KUlić žestoko zaratili u Zadruzi. Filip Car i Miljana KUlić žestoko zaratili u Zadruzi. Miljana Kulić i Filip Car podigli su celu kuću na noge kada su se u toku "Igre istine" žestoko sukobili. Teške optužbe, uvrede i psovke… »
Brutalni okršaj Car nasrnuo na Miljanu, uvrede i psovke pljuštale na sve strane, obezbeđenje uletelo u Belu kuću

Brutalni okršaj Car nasrnuo na Miljanu, uvrede i psovke pljuštale na sve strane, obezbeđenje uletelo u Belu kuću

Alo 23.04.2022
Haos. U toku je "Igra istine", ljubavni odnosi u Beloj kući su ekalirali u potpunosti. S obzirom da su pozivi podrške i porodice izazvali pravu pometnju među njima, Filip Car je iz čistog mira započeo konflikt sa Miljanom Kulić. PrintScreen… »
Car nasrnuo na miljanu! Sve pucalo od psovki i uvreda, obezbeđenje uletelo da spreči haos u Beloj kući! (video)

Car nasrnuo na miljanu! Sve pucalo od psovki i uvreda, obezbeđenje uletelo da spreči haos u Beloj kući! (video)

Kurir 23.04.2022
Miljana Kulić i Filip Car žestoko su se sukobili u toku "Igre istine", zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje. - Nemoj se sa mnom zajebavati, nego mi pripremi pare koje si mi dužna - počeo je Car sa pretnjama. - Ti si vređao moje roditelje -… »

Vesti dana »