Povezane vesti
Miljana Kulić preti članu obezbeđenja: Za ovo ćeš dobiti otkaz (VIDEO)
Vesti online 23.04.2022
Nakon emisije “Igra istine” u rijalitiju “Zadruga” došlo je do svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice sa Filipom Carem i Lazarom Čolićem Zolom. Tom prilikom Miljana Kulić je zatražila da je produkcija odmah izvede van kapije. Tokom sukoba… »
Isplivao snimak na kom Miljana preti članu obezbeđenja - psuje i vređa! Haos ispred kapije, ovo nije viđeno na TV-u!
Mondo 23.04.2022
Zbog svađe Miljane Kulić i Filipa Cara reagovalo je obezbeđenje Zadruge, a nova drama se odigrala ispred kapije. Zbog svađe Miljane Kulić i Filipa Cara reagovalo je obezbeđenje Zadruge, a nova drama se odigrala ispred kapije. Na društvenim mrežama… »
Car nasrnuo na Miljanu! Totalni karambol u Zadruzi, gnusne uvrede odzvanjale kućom - "Čuvao sam ti dete, ti se kockala!"
Mondo 23.04.2022
Filip Car i Miljana KUlić žestoko zaratili u Zadruzi. Filip Car i Miljana KUlić žestoko zaratili u Zadruzi. Miljana Kulić i Filip Car podigli su celu kuću na noge kada su se u toku "Igre istine" žestoko sukobili. Teške optužbe, uvrede i psovke odzvanjale… »
Brutalni okršaj Car nasrnuo na Miljanu, uvrede i psovke pljuštale na sve strane, obezbeđenje uletelo u Belu kuću
Alo 23.04.2022
Haos. U toku je "Igra istine", ljubavni odnosi u Beloj kući su ekalirali u potpunosti. S obzirom da su pozivi podrške i porodice izazvali pravu pometnju među njima, Filip Car je iz čistog mira započeo konflikt sa Miljanom Kulić. PrintScreen… »
Car nasrnuo na miljanu! Sve pucalo od psovki i uvreda, obezbeđenje uletelo da spreči haos u Beloj kući! (video)
Kurir 23.04.2022
Miljana Kulić i Filip Car žestoko su se sukobili u toku "Igre istine", zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje. - Nemoj se sa mnom zajebavati, nego mi pripremi pare koje si mi dužna - počeo je Car sa pretnjama. - Ti si vređao moje roditelje - vikala… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 32 povezane
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 54 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih