Povezane vesti
Alkaraz: Išao sam u toalet da se koncentrišem
N1 Info 23.04.2022
Tinejdžer Karlos Alkaraz nastavlja uspon u sam vrh svetskog tenisa – Španac je u petak uveče u četvrtfinalu ATP turnira u Barseloni eliminisao Grka Stefanosa Cicipasa, pa će od ponedeljka prvi put u karijeri biti jedan od deset najbolje rangiranih… »
Mladić koji prkosi svima, kako je pobedio Cicipasa njegovim oružjem?
Sportske.net 23.04.2022
Karlos Alkaraz je pobedio Stefanosa Cicipasa njegovim oružjem. Španac je u Barseloni slavio protiv Grka rezultatom 2:1 (6:4, 5:7 i 6:2). Meč su obeležile kontroverze, Cicipas je ponovo tražio pauzu za toalet u trenucima kada je gubio, ali je ovoga… »
ALKARAZ pobedio cicipasovim oružjem! Grk besneo na sudije zbog toalet-pauze španskog tenisera: "Dobićeš otkaz zbog ovoga"…
Večernje novosti 23.04.2022
KARLOS ALKARAZ savladao je Stefanosa Cicipasa treći put u isto toliko okršaja i polako već uspostavio dominaciju nad Grkom. Ali, za razliku od prethodna dva trijjumfa koja je ostvario na tvrdim terenima Majamija i NJujorka, u Barseloni je pobedio na… »
Cicipas divljao u Barseloni, a onda poručio sudiji: “Treba da dobiješ otkaz” (VIDEO)
Vesti online 23.04.2022
Duel 1/4 finala ATP turnira u Barseloni između Stefanosa Cicipasa i Karlosa Alkarasa podigao je dosta prašine zbog nesportskog ponašanja grčkog tenisera. Alkaras je slavio posle velike borbe u tri seta. Međutim, ovaj meč ponovo je obeležio Cicipas… »
Alkaraz: Išao sam u toalet da se koncentrišem
Sport klub 23.04.2022
Tinejdžer Karlos Alkaraz nastavlja uspon u sam vrh svetskog tenisa – Španac je u petak uveče u četvrtfinalu ATP turnira u Barseloni eliminisao Grka Stefanosa Cicipasa, pa će od ponedeljka prvi put u karijeri biti jedan od deset najbolje rangiranih… »
‘Treba da dobiješ otkaz’: Cicpas ređao skandale – publika žestoko bila protiv Grka, on napao sudiju! (video)
Hot sport 23.04.2022
Grčki teniser je izgubio živce. Duel Stefanosa Cicipasa i Karlosa Alkarasa na turniru u Barselone podigao je dosta prašine, zbog ponašanja koje nije bilo baš sportsko, kada je u pitanju ovaj prvi. Španac je došao do pobede u tri seta i tako otišao… »
VIDEO „Trebalo bi da dobiješ otkaz“: Cicipas besneo na sudiju zbog svog pravila
Nova 23.04.2022
Ne može da prođe nijedan meč, a da se Grk ne nađe u centru pažnje. Karlos Alkaraz je savladao Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 5:7, 6:2 i plasirao se u polufinale turnira u Barseloni, a meč je obeležio jedan detalj. U trenutku kada je Alkaraz servirao za… »
Vesti dana »
Vremenski haos nas baca na kolena! Rhmz upozorio: Ove tri grupe ljudi da se posebno paze, evo šta će nas sve mučiti
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
RTV u Dnevniku bez informacije o akciji u Novom Sadu, na RTS-u 34 sekunde
Danas pre 14 satijoš 6 povezanih
Pregovori sa Rusijom mogući pod uslovom da Ukrajina bude jaka
Telegraf pre 40 minutajoš 11 povezanih