Повезане вести

С 15 сам кренуо да се дрогирам, са 17 сам био наркоман: Лаћа о паклу дроге

С 15 сам кренуо да се дрогирам, са 17 сам био наркоман: Лаћа о паклу дроге

Нова 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић, гостујући у емисији "Реална прича", говорио је о свом проблему са дрогама, тврдећи да је први пут кренуо да конзумира наркотике са петнаест година. Исповест Милана Лаће Радуловића, сина Марине Туцаковић… »
Са 15 година сам почео да се дрогирам! Велика исповест Лаће Радуловића - прошао пакао зависности, споменуо и смрт брата!

Са 15 година сам почео да се дрогирам! Велика исповест Лаће Радуловића - прошао пакао зависности, споменуо и смрт брата!

Мондо 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић у емисији "Реална прича" никад искреније о свом приватном животу. Милан Лаћа Радуловић у емисији "Реална прича" никад искреније о свом приватном животу. Милан Лаћа Радуловић, син покојне и једне од… »
Са 15 година сам кренуо да се дрогирам, са 17 постао наркоман! Лаћа открио шок детаље о паклу зависности, споменуо и смрт…

Са 15 година сам кренуо да се дрогирам, са 17 постао наркоман! Лаћа открио шок детаље о паклу зависности, споменуо и смрт…

Курир 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић, гостујући у емисији "Реална прича" на Курир телевизији први пут је проговорио о непознатим детаљима из свог живота. Наиме, син Марине Туцаковић одлучио је да јавности, која о њему зна мало тога, открије… »

Вести дана »