Повезане вести
С 15 сам кренуо да се дрогирам, са 17 сам био наркоман: Лаћа о паклу дроге
Нова 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић, гостујући у емисији "Реална прича", говорио је о свом проблему са дрогама, тврдећи да је први пут кренуо да конзумира наркотике са петнаест година. Исповест Милана Лаће Радуловића, сина Марине Туцаковић… »
Са 15 година сам почео да се дрогирам! Велика исповест Лаће Радуловића - прошао пакао зависности, споменуо и смрт брата!
Мондо 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић у емисији "Реална прича" никад искреније о свом приватном животу. Милан Лаћа Радуловић у емисији "Реална прича" никад искреније о свом приватном животу. Милан Лаћа Радуловић, син покојне и једне од… »
Са 15 година сам кренуо да се дрогирам, са 17 постао наркоман! Лаћа открио шок детаље о паклу зависности, споменуо и смрт…
Курир 23.04.2022
Милан Лаћа Радуловић, гостујући у емисији "Реална прича" на Курир телевизији први пут је проговорио о непознатим детаљима из свог живота. Наиме, син Марине Туцаковић одлучио је да јавности, која о њему зна мало тога, открије… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 13 минутајош 31 повезана
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 2 сатајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 23 минутајош 46 повезаних
Зеленски шаље измењен документ о Украјини, Трамп бесан: "Ниси ни прочитао споразум"
Вечерње новости пре 28 минутајош 22 повезане