Povezane vesti
Bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu: Žestok okršaj Marije Šerifović s majkom
Nova 23.04.2022
Marija Šerifović žestoko se posvađala s majkom Vericom Šerifović i to zbog energetskog pića. Evroviziskoj pobednici mama ne dozvoljava da konzumira taj napitak, pa joj ga je otela iz ruku i bacila u kantu za đubre. Konverzaciju i raspravu s Vericom… »
Stoko, koliko puta da ti govorim?! Žestok okršaj Marije Šerifović sa majkom Vericom - snimak osvanuo na mrežama! (video)
Mondo 23.04.2022
Marija šerifović snimila svađu sa majkom Vericom. Marija šerifović snimila svađu sa majkom Vericom. Marija Šerifović neko je ko je vrlo aktivan na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocim deli brojne trenutke i dešavanja u toku jednog njenog dana. Tako… »
Stoko! Bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu! Žestok okršaj Marije Šerifović i mame Verice, a ovo je razlog svađe uživo (video)…
Kurir 23.04.2022
Marija Šerifović žestoko se posvađala s majkom Vericom Šerifović i to zbog energetskog pića. Evroviziskoj pobednici mama ne dozvoljava da konzumira taj napitak, pa joj ga je otela iz ruku i bacila u kantu za đubre. Konverzaciju i raspravu s Vericom… »
Vesti dana »
Senzacija ima novo ime i zove se Paragvaj: Fudbal više nije igra u kojoj Nemačka na kraju uvek pobedi!
Hot sport pre 5 minutajoš 34 povezane
Hit izjava selektora Paragvaja: Ne znam ni gde igramo osminu finala
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
RHMZ: Veoma visoke temperature do 2. jula, ponegde i do 40 stepeni
RTV pre 16 minutajoš 15 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Teheran postavio uslove za nastavak pregovora sa SAD, traži primenu Memoranduma
Euronews pre 10 minutajoš 6 povezanih