Povezane vesti
Milanović čestitao uskrs pravoslavnim vernicima
Nova 23.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas uskršnju čestitku pravoslavnim vernicima i poručio da "živimo u vremenu kada su nam razumevanje, plemenitost i tolerancija još potrebniji za stvaranje društva u kojem će se poštovati različitost i… »
Milanović čestitao uskrs pravoslavnim vernicima: "Živimo u vremenu kada su nam međusobno razumevanje, plemenitost i…
Blic 23.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas uskršnju čestitku pravoslavnim vernicima i poručio da "živimo u vremenu kada su nam razumevanje, plemenitost i tolerancija još potrebniji za stvaranje društva u kojem će se poštovati različitost i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vlast za sredu sprema dosad najjači udar na pravosuđe: „Ako se ovo desi, idemo u totalnu represiju“
Danas pre 11 satijoš 3 povezane