Povezane vesti
"Želja mi je da se zamonašim": Bojana Ristivojević iznenadila svojom odlukom, evo kad planira da ode u manastir
Blic 23.04.2022
Bojana Ristivojević poznata je kao veliki vernik, kao i da redovno posti svaki post i da voli da obilazi manastire u Srbiji. Kako sama priznaje, tamo odlazi na ispovedanje i pričešće, a među igumanima i monasima ima dosta prijatelja. Voditeljka je… »
Volela bih da se zamonašim! Bojana Ristivojević otkrila kada bi volela da ode u manastir - voditeljka iznenadila sve!
Mondo 23.04.2022
Bojana Ristivojević poznata je kao neko ko je veoma privržen pravoslavnoj veri. Bojana Ristivojević poznata je kao neko ko je veoma privržen pravoslavnoj veri. Bojana Ristivojević porodila se pre sedam meseci i na svet donela devojčicu Mitru koja je… »
Vesti dana »
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 29 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 20 minutajoš 45 povezanih
Petković: Čestitka Marte Kos na "pobedi" Aljbinu Kurtiju neprimerena iz više razloga
RTV pre 6 satijoš 72 povezane
Podvodni zemljotres magnitude 6,1 pogodio zapad Kube, osetio se i na Floridi
N1 Info pre 1 satjoš 72 povezane