Povezane vesti
Ovako se dočekuje Vaskrs u porodicama naših političara: Pogledajte kako su ofarbali jaja Vesić, Darija, Boško, Zorana... (foto)…
Kurir 23.04.2022
BEOGRAD - Vaskrs kao najveći hrišćanski praznik slavi se i u porodicama naših političara pa su mnogi od njih na društvenim mrežama objavili kako farbaju ili kako su ofarbali jaja. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić latio se posla sa bratanicom… »
Ovako porodica lidera Dveri slavi najveći hrišćanski praznik: Boško Obradović: Mi smo vam kao Sinđelići iz čuvene serije!…
Kurir 23.04.2022
Mi smo vam porodica kao iz poznate serije „Sinđelići“! Ima nas sedam! Supruga i ja brinemo o četiri ćerke i sinu. Kod nas nikad nije dosadno. Sada kad su četiri devojke već punoletne i studiraju - veliki praznici i porodične proslave su nam jedini… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 28 povezanih

Izraelski ministar: Grad Gaza bi mogao biti uništen ako Hamas ne pristane na naše uvjete
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 23 povezane

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih

TOK vratilo predmet „Zvučni top“ Prvom OJT u Beogradu: Da li je time istraga faktički završena?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Dojava o bombi: Hitna evakuacija u Narodnoj skupštini Republike Srpske: "Poziv je bio sa 065"
Blic pre 12 minutajoš 20 povezanih