Povezane vesti
Ovako se dočekuje Vaskrs u porodicama naših političara: Pogledajte kako su ofarbali jaja Vesić, Darija, Boško, Zorana... (foto)…
Kurir 23.04.2022
BEOGRAD - Vaskrs kao najveći hrišćanski praznik slavi se i u porodicama naših političara pa su mnogi od njih na društvenim mrežama objavili kako farbaju ili kako su ofarbali jaja. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić latio se posla sa bratanicom… »
Ovako porodica lidera Dveri slavi najveći hrišćanski praznik: Boško Obradović: Mi smo vam kao Sinđelići iz čuvene serije!…
Kurir 23.04.2022
Mi smo vam porodica kao iz poznate serije „Sinđelići“! Ima nas sedam! Supruga i ja brinemo o četiri ćerke i sinu. Kod nas nikad nije dosadno. Sada kad su četiri devojke već punoletne i studiraju - veliki praznici i porodične proslave su nam jedini… »
Vesti dana »
CMG:Predsednik Kine počeo zvaničnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 34 minutajoš 22 povezane
Oblačno i kišovito Oglasio se RHMZ sa prvim prognozama za zimu: u oktobru i toplo i hladno, a onda obrt evo šta nas čeka
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Sud blokirao Trampovu zabranu medijima: CNN, Politico i MS NOW se vraćaju u Belu kuću
Nova pre 28 minutajoš 11 povezanih
SRCE najavljuje ukidanje takse za RTS i naknade povlašćenim proizvođačima struje ako dođu na vlast
N1 Info pre 43 minutajoš 8 povezanih