Повезане вести
Откад се то десило, више ни с једном са силиконима нисам био! Јањуш признао шта је урадио пре Задруге - "Није ми добро"
Мондо 23.04.2022
Бивши учесник Задруге имао је турбулентну везу с Мајом Маринковић, а сада каже да му је мука од девојака са силиконима и да га је неко "омађијао". Бивши учесник Задруге имао је турбулентну везу с Мајом Маринковић, а сада каже да… »
Ишао сам код човека да ми скине магију, излечио сам се од силиконских жена: Јањуш тврди да је био омађијан, проговорио о…
Курир 23.04.2022
Бивши ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш побегао је из "Задруге 5", а о разлозима који су до такве одлуке довели дуго се спрекулисало. Након што је сабрао утиске бивши кошаркаш признао је да је то учинио због ћерке Круне… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане