Povezane vesti
Otkad se to desilo, više ni s jednom sa silikonima nisam bio! Janjuš priznao šta je uradio pre Zadruge - "Nije mi dobro"
Mondo 23.04.2022
Bivši učesnik Zadruge imao je turbulentnu vezu s Majom Marinković, a sada kaže da mu je muka od devojaka sa silikonima i da ga je neko "omađijao". Bivši učesnik Zadruge imao je turbulentnu vezu s Majom Marinković, a sada kaže da mu je muka od devojaka sa… »
Išao sam kod čoveka da mi skine magiju, izlečio sam se od silikonskih žena: Janjuš tvrdi da je bio omađijan, progovorio o…
Kurir 23.04.2022
Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz "Zadruge 5", a o razlozima koji su do takve odluke doveli dugo se sprekulisalo. Nakon što je sabrao utiske bivši košarkaš priznao je da je to učinio zbog ćerke Krune koja ga je zajedno sa Enom… »
Vesti dana »
VJT u Čačku vodi istragu o smrti četvorogodišnje devojčice: Postupak pokrenuo i zaštitnik građana
Radio 021 pre 26 minutajoš 51 povezana
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Ovakvu prognozu dugo nismo videli Danas tri upozorenja RHMZ u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 26 minutajoš 30 povezanih