Povezane vesti
Uzela je makaze i počela da me juri! Mile Kitić se umalo razveo od Marte, otkrio šta mu je uradila - Toliko sam bio ljut
Mondo 23.04.2022
Mile Kitić priznao je da je imao kompleks, te da je u jednom trenutku zbog onoga što mu je Marta uradila bio na ivici razvoda. Mile Kitić priznao je da je imao kompleks, te da je u jednom trenutku zbog onoga što mu je Marta uradila bio na ivici razvoda… »
Kako se Mile Kitić umalo razveo od Marte Savić – zbog frizure
Nova 23.04.2022
Mile Kitić već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, ali malo ko zna da je bio na korak od razvoda i sve to zbog frizure. Naime, pevač je ispričao kako ga je Marta danima jurila makazama oko bazena kako bi… »
Zezali su me da sam se oženio zbog papira, jednom sam hteo da se razvedem od marte: Ovo ne znate o braku Mileta Kitića i…
Kurir 23.04.2022
Pevač Mile Kitić već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, ali malo ko zna da je bio na korak od razvoda i sve to zbog frizure. Naime, pevač je ispričao kako ga je Marta danima jurila makazama oko bazena… »
Vesti dana »
Sve manje keša, sve više kartica: Srbi plaćaju bezgotovinsko, kupuju preko interneta i plaćaju u ovim valutama
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 12 minutajoš 34 povezane
Od Lava na Lionu do gazele na "Gazeli": Reakcije na novi spomenik na Terazijama preplavile društvene mreže (foto)
Euronews pre 42 minutajoš 29 povezanih
Hitno upozorenje za Beograd! Sklanjajte se sa ulice, u naredna dva sata haos!
Telegraf pre 47 minutajoš 73 povezane
Mali: Ekonomski paket pomoći koji je najavio Vučić biće na jesen ove godine
Radio 021 pre 3 satajoš 51 povezana