Повезане вести
Узела је маказе и почела да ме јури! Миле Китић се умало развео од Марте, открио шта му је урадила - Толико сам био љут
Мондо 23.04.2022
Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта урадила био на ивици развода. Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта… »
Како се Миле Китић умало развео од Марте Савић – због фризуре
Нова 23.04.2022
Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима јурила… »
Зезали су ме да сам се оженио због папира, једном сам хтео да се разведем од марте: Ово не знате о браку Милета Китића и…
Курир 23.04.2022
Певач Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Анели Ахмић ушла у елиту и направила хаос: Асмин пребледео као ју је видео, а Луки одмах одбрусила: "Јел се ти то ку****?"
Блиц пре 14 минутајош 5 повезаних

(Видео) "узела је шабанове паре": Гордана Шаулић о осудама, али и љубави која је трајала четири деценије: "После три и по месеца од познанства сам се удала"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Ђурић стигао у Њујорк: Сутра учествује на седници Савета безбедности УН
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се Дарко Лазић након вести да је имао несрећу: Фолкер бесан: "Сутра идем да возим крос мотор"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана