Povezane vesti
Uzela je makaze i počela da me juri! Mile Kitić se umalo razveo od Marte, otkrio šta mu je uradila - Toliko sam bio ljut
Mondo 23.04.2022
Mile Kitić priznao je da je imao kompleks, te da je u jednom trenutku zbog onoga što mu je Marta uradila bio na ivici razvoda. Mile Kitić priznao je da je imao kompleks, te da je u jednom trenutku zbog onoga što mu je Marta uradila bio na ivici razvoda… »
Kako se Mile Kitić umalo razveo od Marte Savić – zbog frizure
Nova 23.04.2022
Mile Kitić već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, ali malo ko zna da je bio na korak od razvoda i sve to zbog frizure. Naime, pevač je ispričao kako ga je Marta danima jurila makazama oko bazena kako bi… »
Zezali su me da sam se oženio zbog papira, jednom sam hteo da se razvedem od marte: Ovo ne znate o braku Mileta Kitića i…
Kurir 23.04.2022
Pevač Mile Kitić već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, ali malo ko zna da je bio na korak od razvoda i sve to zbog frizure. Naime, pevač je ispričao kako ga je Marta danima jurila makazama oko bazena… »
Vesti dana »
Poskupelo gorivo u Srbiji: Ovoliko će koštati derivati do 28. novembra
Kurir pre 8 minutajoš 63 povezane
Kreni-Promeni: Osim Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih
Tajni američko-ruski plan za kraj rata u Ukrajini: Šta je poznato
BBC News pre 34 minutajoš 72 povezane
Kremlj pozvao Zelenskog da pregovara da ne bi izgubio još teritorija
Danas pre 54 minutajoš 21 povezana
Protest na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: Studenti izneli zahteve, došlo i do incidenta sa profesorkom (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih