Повезане вести
Узела је маказе и почела да ме јури! Миле Китић се умало развео од Марте, открио шта му је урадила - Толико сам био љут
Мондо 23.04.2022
Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта урадила био на ивици развода. Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта… »
Како се Миле Китић умало развео од Марте Савић – због фризуре
Нова 23.04.2022
Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима јурила… »
Зезали су ме да сам се оженио због папира, једном сам хтео да се разведем од марте: Ово не знате о браку Милета Китића и…
Курир 23.04.2022
Певач Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 9 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Курс евра за данас: Нбс објавила курсну листу вредности страних валута
Мондо пре 5 минутајош 1 повезана

Трамп скептичан у погледу могућности да Украјина поврати окупиране територије
Данас пре 5 сатијош 1 повезана