Повезане вести

Узела је маказе и почела да ме јури! Миле Китић се умало развео од Марте, открио шта му је урадила - Толико сам био љут

Узела је маказе и почела да ме јури! Миле Китић се умало развео од Марте, открио шта му је урадила - Толико сам био љут

Мондо 23.04.2022
Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта урадила био на ивици развода. Миле Китић признао је да је имао комплекс, те да је у једном тренутку због онога што му је Марта… »
Како се Миле Китић умало развео од Марте Савић – због фризуре

Како се Миле Китић умало развео од Марте Савић – због фризуре

Нова 23.04.2022
Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима јурила… »
Зезали су ме да сам се оженио због папира, једном сам хтео да се разведем од марте: Ово не знате о браку Милета Китића и…

Зезали су ме да сам се оженио због папира, једном сам хтео да се разведем од марте: Ово не знате о браку Милета Китића и…

Курир 23.04.2022
Певач Миле Китић већ годинама ужива у складном браку са колегиницом Мартом Савић са којом има ћерку Елену, али мало ко зна да је био на корак од развода и све то због фризуре. Наиме, певач је испричао како га је Марта данима… »

Вести дана »