Повезане вести

Заувек ћу бити против тога! Новак стигао до финала па причао о политици - Имамо правило у тенису које су они прекршили!

Заувек ћу бити против тога! Новак стигао до финала па причао о политици - Имамо правило у тенису које су они прекршили!

Мондо 23.04.2022
Новак Ђоковић ће у недељу играти у финалу Сербиа опена против Андреја Рубљова, а осим о полуфиналном мечу и очекивањима пред финале, осврнуо се и на актуелну тему забране руским тенисерима да се такмиче на Вимблдону. Новак… »
ФОТО Неочекиван сусрет: Ђоковић причао са једним од најбољих голмана на свету

ФОТО Неочекиван сусрет: Ђоковић причао са једним од најбољих голмана на свету

Нова 23.04.2022
Сусрет двојице врхунских спортиста и пријатељски разговор Јан Облак, голман Атлетико Мадрида и један од најбољих чувара мреже на свету, био је на трибинама ТЦ „Новак“ где је посматрао меч Новака Ђоковића и Карена Хачанова у… »
Рубљов против Дјоковића у финалу Србија опена

Рубљов против Дјоковића у финалу Србија опена

Радио сто плус 23.04.2022
Осми тенисер света Рубљов победио је после 63 минута. Он је четири пута одузео сервис Фоњинију, који није успео да направи ниједан брејк. Рубљов ће у недељу од 14 часова у финалу играти против домаћег тенисера Новака… »
„Био сам жртва рата као и сваки Србин, знам како те гледа свет кад си изопштен“

„Био сам жртва рата као и сваки Србин, знам како те гледа свет кад си изопштен“

Нова 23.04.2022
Још једном се најбољи тенисер света нашао у финалу и био је расположен након сусрета. Новак Ђоковић савладао је Карена Хачанова са 4:6, 6:1, 6:2 и пласирао се у финале Сербиа Опена. Анализирао је три меча које је играо до сада… »
Терају нас да бирамо између каријере и наше Русије! Хачанов одушевљен Новаком и Београдом: Као да је притиснуо дугме...

Терају нас да бирамо између каријере и наше Русије! Хачанов одушевљен Новаком и Београдом: Као да је притиснуо дугме...

Мондо 23.04.2022
Карен Хачанов коментарисао је пораз против Новака Ђоковића на Сербиа опену, а осврнуо се и на последњу одлуку Вимблдона да забрани Русе. Карен Хачанов коментарисао је пораз против Новака Ђоковића на Сербиа опену, а осврнуо се и… »

Вести дана »