Повезане вести

Шта Рубљов поручује пред финале са Новаком?

Шта Рубљов поручује пред финале са Новаком?

Спортске.нет 23.04.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов је данас релативно лако изашао на крај са Фабиом Фоњинијем и савладао га је у полуфиналу Србија опена са 2:0 у сетовима. У недељу од 14 часова ће се у финалу борити са Новаком Ђоковићем, а своја… »
Рубљов брзински изборио финале: Рус против Новака за титулу у Београду! (видео)

Рубљов брзински изборио финале: Рус против Новака за титулу у Београду! (видео)

Хот спорт 23.04.2022
Биће сутра спектакл! Руски тенисер Андреј Рубљов победио је у полуфиналу Сербиа Опена Италијана Фабија Фоњинија са 2:0 у сетовима, за свега нешто више од сат времена игре. Резултат по сетовима је износио 6:2, 6:2, па се по томе… »
Рубљов: Новак зна све да изведе

Рубљов: Новак зна све да изведе

Вести онлине 23.04.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов говорио је на конференцији за медије након пласмана у финале Србија опена. Он је савладао Фабија Фоњинија (6:2, 6:2) и тако заказао меч са Новаком Ђоковићем у недељу од 14.00. – Играћу против једног… »
Не пропустите, ово је термин финала! Да ли ће славни голман опет бодрити Новака?

Не пропустите, ово је термин финала! Да ли ће славни голман опет бодрити Новака?

Спортске.нет 23.04.2022
Данашњом победом над Кареном Хачановим, Новак Ђоковић је изборио пласман у финале Србија опена у Београду. Ноле је и трећи пут узастопно од почетка овог турнира до победе дошао после преокрета, а у првој изјави по завршетку меча… »
Ђоковић срећан због успеха: Права форма је јако близу, политике увек има у спорту!

Ђоковић срећан због успеха: Права форма је јако близу, политике увек има у спорту!

Хот спорт 23.04.2022
Након победе над Хачановим! Новак је обезбедио пласман у финале Сербиа Опена тако што је победио Карена Хачанова са 2:1 у сетовима. Србин је још једном показао какву психу има, пошто је и данас успео да узме ствари у своје руке и… »
Рубљов: Новак је искуснији, борићу се за сваку лопту

Рубљов: Новак је искуснији, борићу се за сваку лопту

Спорт клуб 23.04.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов каже да је искуство предност коју ће Новак Ђоковић имати у финалу Србија опена. Осми тенисер света је у полуфиналу савладао Фабија Фоњинија са 6:2, 6:2. „Играо сам добро, нисам правио грешке. Сломио… »
Новак: Стало ми је да овај турнир живи, фешта у недељу

Новак: Стало ми је да овај турнир живи, фешта у недељу

Спорт клуб 23.04.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у недељу у 14 часова у финалу Србија Опена састаће се са Андерјом Рубљовим. Ђоковић је у четвртфиналу после преокрета елиминисао Карена Хачанова 4:6, 6:1 и 6:2, док је осми играч света за… »
Ђоковић: Предивно је видети пун стадион, гледају нас у 110 земаља

Ђоковић: Предивно је видети пун стадион, гледају нас у 110 земаља

Н1 Инфо 23.04.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у недељу у 14 часова у финалу Србија Опена састаће се са Андерјом Рубљовим. Ђоковић је у четвртфиналу после преокрета елиминисао Карена Хачанова 4:6, 6:1 и 6:2, док је осми играч света за… »
Како да победим Новака? Откуд ја знам: Руса питали о избацивању са још једног турнира - "Ма неће нас забранити!"

Како да победим Новака? Откуд ја знам: Руса питали о избацивању са још једног турнира - "Ма неће нас забранити!"

Мондо 23.04.2022
Андреј Рубљов ће у недељу од 14 часова играти против Новака Ђоковића у финалу Сербиа опена. Андреј Рубљов ће у недељу од 14 часова играти против Новака Ђоковића у финалу Сербиа опена. Новак Ђоковић се пласирао у финале АТП… »
Хачанов: Када се Новак укључио, био је то други меч

Хачанов: Када се Новак укључио, био је то други меч

Спорт клуб 23.04.2022
Руски тенисер Карен Хачанов каже да је Новак Ђоковић много подигао ниво игре у другом и трећем сету полуфинала Србија опена. Ђоковић је победио са 4:6, 6:1, 6:2 за шесту победу у седам мечева са Хачановом. „Гледао сам како је… »
Рубљов против Ђоковића у финалу "Сербиа опена"

Рубљов против Ђоковића у финалу "Сербиа опена"

Дневник 23.04.2022
БЕОГРАД: Руски тенисер Андреј Рубљов други је финалиста "Сербиа опена", пошто је данас у полуфиналу савладао Италијана Фабија Фоњинија 6:2, 6:2. Рубљов ће за трофеј играти против Новака Ђоковића који је претходно надиграо… »
Рубљов експресно почистио Фоњинија и заказао финале са Ђоковићем

Рубљов експресно почистио Фоњинија и заказао финале са Ђоковићем

Вести онлине 23.04.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов успео је да се пласира у финале Србија опена, пошто је веома лако савладао Италијана Фабија Фоњинија са 2:0, по сетовима 6:2, 6:2. Меч је трајао тек један сат и четири минута, што и показује да Рус… »
Новак сазнао против кога игра у финалу Сербиа опена: Само једном је играо против Руса, ево кад је заказан меч!

Новак сазнао против кога игра у финалу Сербиа опена: Само једном је играо против Руса, ево кад је заказан меч!

Мондо 23.04.2022
Новак Ђоковић ће у финалу Сербиа опена играти против Андреја Рубљова. Само једном се до сада састао са Русом и победио. Ево када се игра финале. Новак Ђоковић ће у финалу Сербиа опена играти против Андреја Рубљова. Само једном… »

Вести дана »