Povezane vesti

Šta Rubljov poručuje pred finale sa Novakom?

Šta Rubljov poručuje pred finale sa Novakom?

Sportske.net 23.04.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov je danas relativno lako izašao na kraj sa Fabiom Fonjinijem i savladao ga je u polufinalu Srbija opena sa 2:0 u setovima. U nedelju od 14 časova će se u finalu boriti sa Novakom Đokovićem, a svoja očekivanja od tog meča… »
Rubljov brzinski izborio finale: Rus protiv Novaka za titulu u Beogradu! (video)

Rubljov brzinski izborio finale: Rus protiv Novaka za titulu u Beogradu! (video)

Hot sport 23.04.2022
Biće sutra spektakl! Ruski teniser Andrej Rubljov pobedio je u polufinalu Serbia Opena Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 u setovima, za svega nešto više od sat vremena igre. Rezultat po setovima je iznosio 6:2, 6:2, pa se po tome da zaključiit ta Rus… »
Rubljov: Novak zna sve da izvede

Rubljov: Novak zna sve da izvede

Vesti online 23.04.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov govorio je na konferenciji za medije nakon plasmana u finale Srbija opena. On je savladao Fabija Fonjinija (6:2, 6:2) i tako zakazao meč sa Novakom Đokovićem u nedelju od 14.00. – Igraću protiv jednog od najboljih… »
Ne propustite, ovo je termin finala! Da li će slavni golman opet bodriti Novaka?

Ne propustite, ovo je termin finala! Da li će slavni golman opet bodriti Novaka?

Sportske.net 23.04.2022
Današnjom pobedom nad Karenom Hačanovim, Novak Đoković je izborio plasman u finale Srbija opena u Beogradu. Nole je i treći put uzastopno od početka ovog turnira do pobede došao posle preokreta, a u prvoj izjavi po završetku meča istakao je da ne… »
Đoković srećan zbog uspeha: Prava forma je jako blizu, politike uvek ima u sportu!

Đoković srećan zbog uspeha: Prava forma je jako blizu, politike uvek ima u sportu!

Hot sport 23.04.2022
Nakon pobede nad Hačanovim! Novak je obezbedio plasman u finale Serbia Opena tako što je pobedio Karena Hačanova sa 2:1 u setovima. Srbin je još jednom pokazao kakvu psihu ima, pošto je i danas uspeo da uzme stvari u svoje ruke i preokrene rezultat… »
Novak: Stalo mi je da ovaj turnir živi, fešta u nedelju

Novak: Stalo mi je da ovaj turnir živi, fešta u nedelju

Sport klub 23.04.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju u 14 časova u finalu Srbija Opena sastaće se sa Anderjom Rubljovim. Đoković je u četvrtfinalu posle preokreta eliminisao Karena Hačanova 4:6, 6:1 i 6:2, dok je osmi igrač sveta za svega 63 minuta bio… »
Rubljov: Novak je iskusniji, boriću se za svaku loptu

Rubljov: Novak je iskusniji, boriću se za svaku loptu

Sport klub 23.04.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov kaže da je iskustvo prednost koju će Novak Đoković imati u finalu Srbija opena. Osmi teniser sveta je u polufinalu savladao Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:2. „Igrao sam dobro, nisam pravio greške. Slomio sam ga odmah na… »
Đoković: Predivno je videti pun stadion, gledaju nas u 110 zemalja

Đoković: Predivno je videti pun stadion, gledaju nas u 110 zemalja

N1 Info 23.04.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju u 14 časova u finalu Srbija Opena sastaće se sa Anderjom Rubljovim. Đoković je u četvrtfinalu posle preokreta eliminisao Karena Hačanova 4:6, 6:1 i 6:2, dok je osmi igrač sveta za svega 63 minuta bio… »
Hačanov: Kada se Novak uključio, bio je to drugi meč

Hačanov: Kada se Novak uključio, bio je to drugi meč

Sport klub 23.04.2022
Ruski teniser Karen Hačanov kaže da je Novak Đoković mnogo podigao nivo igre u drugom i trećem setu polufinala Srbija opena. Đoković je pobedio sa 4:6, 6:1, 6:2 za šestu pobedu u sedam mečeva sa Hačanovom. „Gledao sam kako je igrao u prethodna… »
Kako da pobedim Novaka? Otkud ja znam: Rusa pitali o izbacivanju sa još jednog turnira - "Ma neće nas zabraniti!"

Kako da pobedim Novaka? Otkud ja znam: Rusa pitali o izbacivanju sa još jednog turnira - "Ma neće nas zabraniti!"

Mondo 23.04.2022
Andrej Rubljov će u nedelju od 14 časova igrati protiv Novaka Đokovića u finalu Serbia opena. Andrej Rubljov će u nedelju od 14 časova igrati protiv Novaka Đokovića u finalu Serbia opena. Novak Đoković se plasirao u finale ATP turnira u… »
Rubljov protiv Đokovića u finalu "Serbia opena"

Rubljov protiv Đokovića u finalu "Serbia opena"

Dnevnik 23.04.2022
BEOGRAD: Ruski teniser Andrej Rubljov drugi je finalista "Serbia opena", pošto je danas u polufinalu savladao Italijana Fabija Fonjinija 6:2, 6:2. Rubljov će za trofej igrati protiv Novaka Đokovića koji je prethodno nadigrao Karena Hačanova 2:1… »
Rubljov ekspresno počistio Fonjinija i zakazao finale sa Đokovićem

Rubljov ekspresno počistio Fonjinija i zakazao finale sa Đokovićem

Vesti online 23.04.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov uspeo je da se plasira u finale Srbija opena, pošto je veoma lako savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2. Meč je trajao tek jedan sat i četiri minuta, što i pokazuje da Rus nije imao suviše… »
Novak saznao protiv koga igra u finalu Serbia opena: Samo jednom je igrao protiv Rusa, evo kad je zakazan meč!

Novak saznao protiv koga igra u finalu Serbia opena: Samo jednom je igrao protiv Rusa, evo kad je zakazan meč!

Mondo 23.04.2022
Novak Đoković će u finalu Serbia opena igrati protiv Andreja Rubljova. Samo jednom se do sada sastao sa Rusom i pobedio. Evo kada se igra finale. Novak Đoković će u finalu Serbia opena igrati protiv Andreja Rubljova. Samo jednom se do sada sastao sa… »

Vesti dana »