Повезане вести
Алекс довела Дејана до суза! Драгојевић ван себе због ње, убеђен да се Николићева игра са његовим осећањима! (видео)
Курир 24.04.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић имали су жестоку расправу у гардероберу, због чега се он чак и расплакао, док је она на све начине покушавала да га пољуби. - Доводиш ме до лудила, тешко ми је да те не пољубим, тешко ми је… »
Дејан ломи све што стигне, повређује себе! Драма у ријалитију - све због шокантног потеза Александре: "Опет ми се исто дешава"…
Блиц 23.04.2022
Дејан Драгојевић је направио пометњу у "Задрузи", јер га је оставила Александра Николић, а ова сцена многе је подсетила на хаос који је правио након што га је још увек законита жена Далила Драгојевић преварила са Филипом Царем… »
"Ти си најгори човек ког сам упознала": Алекс забранила Дејану да јој се обраћа - прети да ће му загорчати живот (видео)
Блиц 23.04.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић ушли су у бруталан сукоб и то због његове бивше супруге. Она га је напала пред свима и урлала у дворишту, док је свађа потрајала. - Ти си та која је насморенија и на прошлом рођендану си… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 23 минутајош 23 повезане
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 2 сатајош 13 повезаних
Велико интересовање за легализацију: Крагујевчани већ првог дана поднели готово 100 захтева
иКрагујевац пре 1 сатјош 10 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних