Повезане вести

Алекс довела Дејана до суза! Драгојевић ван себе због ње, убеђен да се Николићева игра са његовим осећањима! (видео)

Алекс довела Дејана до суза! Драгојевић ван себе због ње, убеђен да се Николићева игра са његовим осећањима! (видео)

Курир 24.04.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић имали су жестоку расправу у гардероберу, због чега се он чак и расплакао, док је она на све начине покушавала да га пољуби. - Доводиш ме до лудила, тешко ми је да те не пољубим, тешко ми је… »
Дејан ломи све што стигне, повређује себе! Драма у ријалитију - све због шокантног потеза Александре: "Опет ми се исто дешава"…

Дејан ломи све што стигне, повређује себе! Драма у ријалитију - све због шокантног потеза Александре: "Опет ми се исто дешава"…

Блиц 23.04.2022
Дејан Драгојевић је направио пометњу у "Задрузи", јер га је оставила Александра Николић, а ова сцена многе је подсетила на хаос који је правио након што га је још увек законита жена Далила Драгојевић преварила са Филипом Царем… »
"Ти си најгори човек ког сам упознала": Алекс забранила Дејану да јој се обраћа - прети да ће му загорчати живот (видео)

"Ти си најгори човек ког сам упознала": Алекс забранила Дејану да јој се обраћа - прети да ће му загорчати живот (видео)

Блиц 23.04.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић ушли су у бруталан сукоб и то због његове бивше супруге. Она га је напала пред свима и урлала у дворишту, док је свађа потрајала. - Ти си та која је насморенија и на прошлом рођендану си… »

Вести дана »