Povezane vesti
Aleks dovela Dejana do suza! Dragojević van sebe zbog nje, ubeđen da se Nikolićeva igra sa njegovim osećanjima! (video)
Kurir 24.04.2022
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević imali su žestoku raspravu u garderoberu, zbog čega se on čak i rasplakao, dok je ona na sve načine pokušavala da ga poljubi. - Dovodiš me do ludila, teško mi je da te ne poljubim, teško mi je - ludeo je Dejan. -… »
Dejan lomi sve što stigne, povređuje sebe! Drama u rijalitiju - sve zbog šokantnog poteza Aleksandre: "Opet mi se isto dešava"…
Blic 23.04.2022
Dejan Dragojević je napravio pometnju u "Zadruzi", jer ga je ostavila Aleksandra Nikolić, a ova scena mnoge je podsetila na haos koji je pravio nakon što ga je još uvek zakonita žena Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem. Tako je Dejan Dragojević… »
"Ti si najgori čovek kog sam upoznala": Aleks zabranila Dejanu da joj se obraća - preti da će mu zagorčati život (video)
Blic 23.04.2022
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ušli su u brutalan sukob i to zbog njegove bivše supruge. Ona ga je napala pred svima i urlala u dvorištu, dok je svađa potrajala. - Ti si ta koja je nasmorenija i na prošlom rođendanu si bila takva. Pitam te hoćeš… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 3 minutajoš 29 povezanih

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 58 minutajoš 23 povezane

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih