Повезане вести
Матић навијачима Арсенала: Имам три трофеја, ви ниједан
Спорт клуб 24.04.2022
Арсенал је у дербију 34. кола Премијер лиге славио против Манчестер јунајтеда (3:1), а занимљив “дуел” имали су Србин у дресу гостујућег тима Немања Матић и присталице Тобџија. Манчестер јунајтед је наставио да посрће, тим са… »
Матић одговорио на прозивке навијача Арсенала: “Ја имам три титуле, ви ниједну” (ВИДЕО)
Вести онлине 24.04.2022
Манчестер јунајтед је доживео још један пораз у Премијер лиги, овога пута од Арсенала резултатом 3:1, а меч је обележило и “пецкање” Немање Матића и навијача “тобџија”. Навијачи домаћег тима су вероватно прозивали Матића због… »
Морињо га добро научио: Навијачи провоцирали Матића, он их овако спустио на земљу (видео)
Вечерње новости 24.04.2022
МАНЧЕСТЕР јунајтед је поражен од Арсенала 3:1, што је велики шамар, посебно након још убедљивијег пораза пре неколико дана од Ливерпула (4:0). ФОТО: принтскрин/Твитер/МУФЦ_редарми99 Српски фудбалер Немања Матић био је стартер у… »
Навијачи Арсенала провоцирали Матића, а он их је дирнуо у најболнију тачку!
Спортске.нет 24.04.2022
Манчестер јунајтед пролази кроз веома тежак период, у само четири-пет дана тим са Олд Трафорда доживео је тешке поразе од великих ривала, најпре Ливерпула 4:0, а онда јуче и од Арсенала (3:1). Немања Матић је био стартер у… »
‘Ја три титуле, ви нула’: Матић спустио на земљу навијаче који су га прозивали! (видео)
Хот спорт 24.04.2022
Никад се немој ‘качити’ са Србином! Српски интернационалац Немања Матић јуче је одиграо јако добар меч, упркос чињеници да је његов тим поражен. Он је уписао асистенцију за Кристијана Роналда, а успео је да изнуди и пенал… »
ВИДЕО Навијачи вређали Матића, одговорио им брутално: Провокацију није оћутао
Нова 24.04.2022
"Црвени ђаволи" се налазе у озбиљном проблему, а играчи су почели да се свађају са навијачима. Промовисао је Манчестер јунајтед новог менаџера Ерика тен Хага, али ће он имати паклено тежак задатак. Екипа је потпуно утучена због… »
Хаос! Навијачи вређали Матића, а он им показао три прста: Погледајте провокацију на коју Србин није ћутао! (видео)
Мондо 24.04.2022
Немању Матића вређали су навијачи Арсенала, а он им је одговорио на сјајан начин. Немању Матића вређали су навијачи Арсенала, а он им је одговорио на сјајан начин. Манчестер јунајтед је у катастрофалној форми, а ни атмосфера… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 6 минутајош 24 повезане