Повезане вести

Фјури: Најбољи сам тешкаш у историји

Фјури: Најбољи сам тешкаш у историји

Спорт клуб 24.04.2022
Тајсон Фјури је на спектакуларан начин, нокаутом у шестој рунди, савладао Дилијана Вајта и одбранио титулу првака света у супертешкој категорији у ВБЦ верзији. Краљ цигана је после меча на Вемблију пред 94 хиљаде навијача био… »
Пут пун трагедија: Жена извукла Фјурија из пакла дроге, спречила га да се убије

Пут пун трагедија: Жена извукла Фјурија из пакла дроге, спречила га да се убије

Нова 24.04.2022
Самопрозвани "Краљ Цигана" одлучио је да је доста. Време је да оде у пензију као ретко ко у историји. На врхунцу славе, након што је нокаутирао Дилијан Вајта, Тајсон Фјури је одлучио да му је доста бокса. Тачније одлучио је да… »
ВИДЕО: Тајсон Фјури уз нокаут одбранио титулу

ВИДЕО: Тајсон Фјури уз нокаут одбранио титулу

Радио 021 24.04.2022
Тајсон Фјури одбранио је титулу светског боксерског првака у тешкој категорији након што је у шестој рунди меча пред 100.000 људи на Вемблију савладао сународника Дилијана Вајта. У борби с мало удараца пресудан је био десни… »
Фјури најавио крај Морам бити човек од речи, мислим да је то то

Фјури најавио крај Морам бити човек од речи, мислим да је то то

Ало 24.04.2022
Британски боксер Тајсон Фјури најавио је да би могао да се повуче после победе над Дилијаном Вајтом, којом је одбранио ВБЦ појас. -Можда је ово последњи пут да пада завеса после Краља Цигана. Много сам времена провео ван куће… »
Фјури нокаутирао ривала, па отишао у пензију: Морам да будем човек од речи

Фјури нокаутирао ривала, па отишао у пензију: Морам да будем човек од речи

Нова 24.04.2022
Боксерски свет је након спектакл остао без велике легенде. Тајсон Фјури потврдио је да је спреман да оде у пензију након што је урадио све оно што је планирао. Одлази у пензију након што је у шестој рунди меча на „Вемблију“… »
Једноставно најбољи! Наклон за "Краља Цигана", нокаутом одшетао у легенду!

Једноставно најбољи! Наклон за "Краља Цигана", нокаутом одшетао у легенду!

Спортске.нет 24.04.2022
Није било наде за Дилијана Вајта, "Краљ Цигана" је што рече Ленокс Луис, једини противник сам себи. Тајсон Фјури је нокаутом у шестој рунди задржао ВБЦ појас, доминирао од почетка до краја и показао да је најбољи боксер… »
ВИДЕО Фјури бруталним нокаутом одбранио титулу и послао најтужнију поруку

ВИДЕО Фјури бруталним нокаутом одбранио титулу и послао најтужнију поруку

Нова 24.04.2022
Британски боксер Тајсон Фјури одбранио је титулу првака света у ВБЦ категорији и то сјајним нокаутом. Дилијан Вајт није могао да се супротстави „Краљу цигана“ који је у шестој рунди техничким нокаутом из аперката завршио посао… »

Вести дана »