Повезане вести
Теорије завере о путиновом присуству на васкршњој литургији: Пропагандни рат на друштвеним мрежама - Да ли је био у празној…
Курир 24.04.2022
Руски председник Владимир Путин, према тврдњама званичне Москве, појавио се ноћас на поноћној ускршњој литургији у саборном Храму Христа Спаситеља у руској престоници. Путин је виђен сам или у друштву градоначелника Москве… »
ВИДЕО Шири се снимак: Путин на ускршњој литургији монтиран?
Нова 24.04.2022
Владимир Путин присуствовао је синоћ ускршњој литургији у Саборном храму Христа Спаситеља у Москви, објавили су руски државни медији, а пренели светски. Међутим, снимци који су се данас појавили на друштвеним мрежама предлажу… »
Овако је Путин честитао Ускрс православним верницима
Телеграф 24.04.2022
Председник Русије честитао Васкрс грађанима Русије и свим православним хришћанима. Председник Русије Владимир Путин честитао је данас Ускрс православним хришћанима и свим грађанима Русије који га славе и истакао да овај празник… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро