Повезане вести

Жустре прозивке упутио водитељки, а сада се обратио Риалди! Фарбала јаја иако је муслиманка, Урош Ћертић реаговао! Фото

Жустре прозивке упутио водитељки, а сада се обратио Риалди! Фарбала јаја иако је муслиманка, Урош Ћертић реаговао! Фото

Мондо 24.04.2022
Урош Ћертић обратио се Риалди Карахасановић. Урош Ћертић обратио се Риалди Карахасановић. Након што је упутио жустре увреде Јовани Јеремић, која му је истом мером одговорила, Урош Ћертић имао је посебну поруку за певачицу Риалду… »
Усред афере с водитељком слагалице и рата с јеремићком Урош Ћертић запросио Ријалду зато што је муслиманка а фарба јаја на…

Усред афере с водитељком слагалице и рата с јеремићком Урош Ћертић запросио Ријалду зато што је муслиманка а фарба јаја на…

Курир 24.04.2022
Каскадер Урош Ћертић, усред скандала због љубавне афере са водитељком Маријом Вељковић и правог рата који води са Јованом Јеремић, на Инстаграм профилу обратио се певачици и бившом задругарки Ријалди Карахасановић јер је на… »
Муслиманка сам и фарбам јаја на Ускрс: Певачица одбрусила „националистима“

Муслиманка сам и фарбам јаја на Ускрс: Певачица одбрусила „националистима“

Нова 24.04.2022
Након што је показала свог новог дечка, Риалда Карахасановић покренула је нову лавину коментара када се на мрежама "обрачунала" са онима који су је критиковали због тога што је, упркос томе што је муслиманске вероисповести, на… »
Муслиманка сам и фарбам јаја за васкрс! Певачица побеснела због коментара на мрежама - огласила се и одбрусила свима!

Муслиманка сам и фарбам јаја за васкрс! Певачица побеснела због коментара на мрежама - огласила се и одбрусила свима!

Мондо 24.04.2022
Риалда Карахасановић одговорила на прозивке због фарбања јаја. Риалда Карахасановић одговорила на прозивке због фарбања јаја. Након што је показала свог новог дечка, Риалда Карахасановић покренула је нову лавину коментара када… »

Вести дана »