Повезане вести

Покетино освојио прву титулу и напушта ПСЖ, замена се сама намеће!

Покетино освојио прву титулу и напушта ПСЖ, замена се сама намеће!

Спортске.нет 24.04.2022
Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Маурисио Покетино напустиће тај клуб у блиској будућности. Након што је освојио своју прву шампионску титулу у каријери, Маурисио Покетино пошто пото жели да побегне из Париза главом без обзира… »
Леонардо: Са мном тешко, без мене немогуће

Леонардо: Са мном тешко, без мене немогуће

Спорт клуб 24.04.2022
Леонардо, спортски директор Пари Сен Жермена, је и поред освојене титуле шампиона Француске на жестоком удару јавности. Бразилац је по многима главни кривац зашто тим из Париза састављен од великих звезда још увек није освојио… »
"Само нека звижде, умориће се" Нејмар потпаљује навијаче Пари сен Жермена којима ни титула шампиона Француске није довољна…

"Само нека звижде, умориће се" Нејмар потпаљује навијаче Пари сен Жермена којима ни титула шампиона Француске није довољна…

Вечерње новости 24.04.2022
НАВИЈАЧИ Пари сен Жермена не могу баш да се похвале исправним односом према клубу који (наводно) воле и према играчима који носе дрес светаца. Тањуг (Нејмар - ПСЖ) Нема никакве сумње да су многи играчи ПСЖ прецењене звездице с… »
ПСЖ освојио титулу, навијачи звиждали, Нејмар поручио: Остаћете без ваздуха

ПСЖ освојио титулу, навијачи звиждали, Нејмар поручио: Остаћете без ваздуха

Нова 24.04.2022
Страсти на релацији играчи - навијачи се не смирују ни у дану када се освоји титула Фудбалери Пари Сен Жермена ремије са Лансом 1:1 обезбедили су титулу првака Француске по осми пут у последњих десет година. Ипак, навијачи у… »
‘Нека звижде, ту сам још три године’: Звезда ПСЖ-а послала јасну поруку својим навијачима!

‘Нека звижде, ту сам још три године’: Звезда ПСЖ-а послала јасну поруку својим навијачима!

Хот спорт 24.04.2022
Видећемо хоће ли се ситуација смирити! Актуелни првак француске Пари Сен Жермен налази се у озбиљним проблемима, јер су навијачи ‘окренули леђа’ бразилској звезди – Нејмару. Он је на претходној утакмици у оквиру домаћег… »
Нејмар навијачима: Уморићете се од звиждука, ту сам још три године!

Нејмар навијачима: Уморићете се од звиждука, ту сам још три године!

Н1 Инфо 24.04.2022
Ни у дану када је Пари Сен Жермен осигурао нову титулу првака Француске, није било мира на релацији публика-играчи. Навијачи су у знак протеста раније напустили Парк принчева, чиме су желели да пошаљу поруку управи и играчима, а… »
Титула уз звиждуке, Нејмар: Ту сам још 3 год, уморићете се

Титула уз звиждуке, Нејмар: Ту сам још 3 год, уморићете се

Спорт клуб 24.04.2022
Ни у дану када је Пари Сен Жермен осигурао нову титулу првака Француске, није било мира на релацији публика-играчи. Навијачи су у знак протеста раније напустили Парк принчева, чиме су желели да пошаљу поруку управи и играчима, а… »
Нејмар после титуле провоцирао навијаче Пари Сен Жермена

Нејмар после титуле провоцирао навијаче Пари Сен Жермена

Спортске.нет 24.04.2022
Пари Сен Жермен је освојио нову титулу, али навијачи немају разлога за славље. Они су синоћ у знак протеста раније напустили "Парк принчева" чиме су желели да пошаљу поруку управи и играчима, а током утакмице Нејмар је у… »

Вести дана »