Повезане вести

Јована стоиљковић: ‘Одлично се слажемо, имамо фантастичну атмосферу у екипи. Бодримо се међусобно!’

Јована стоиљковић: ‘Одлично се слажемо, имамо фантастичну атмосферу у екипи. Бодримо се међусобно!’

Хот спорт 24.04.2022
Велико славље! Рукометашице Србије су одличном партијом у одлучујућем мечу квалификација савладале Исланд са 28:22 (19:15) у Зрењанину и обезбедиле пласман на Европско првенство које се од 4. до 20. новембра 2022 одржава у… »
Урош Брегар: ‘Ово је резултат читаве Србије!’ (фото)

Урош Брегар: ‘Ово је резултат читаве Србије!’ (фото)

Хот спорт 24.04.2022
Селектор Србије, Урош Брегар, огласио се после победе над Исландом и пласмана на Европско првенство. Рукометашице Србије су одличном партијом у одлучујућем мечу квалификација савладале Исланд са 28:22 (19:15) у Зрењанину и… »
Брегар: Пласман на ЕП успех читаве Србије

Брегар: Пласман на ЕП успех читаве Србије

Спортски журнал 24.04.2022
Захвалио бих се и свим тренерима у Србији који се баве женским рукометом јер знам какви су услови и знам да је тежак пут за младе девојке и девојчице до доласка у сениорске екипе. Селектор женске рукометне репрезентације Србије… »
Брегар: Знам какви су услови, ово је резултат читаве Србије

Брегар: Знам какви су услови, ово је резултат читаве Србије

Спорт клуб 24.04.2022
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар каже да је пласман на Европско првенство значајан за целу земљу. Рукометашице Србије су одличном партијом у одлучујућем мечу квалификација савладале Исланд са 28:22… »
Рукометашице Србије се пласирале на Европско првенство

Рукометашице Србије се пласирале на Европско првенство

Данас 23.04.2022
Женска рукометна репрезентација Србије пласирала се вечерас на Европско првенство, пошто је Зрењанину победила Исланд са 28:22 (19:15), у последњој, шестој утакмици квалификационе Групе 6. У екипи Исланда најефикасније са по… »

Вести дана »