Povezane vesti
Tata je bio u komi, a onda i umro: Ana Nikolić se prisetila tužnih Uskrsa
Nova 24.04.2022
Pevačica Ana Nikolić prisetila se teških trenutaka iz svog života, koje nikada neće moći da zaboravi. Dva Uskrsa su joj, kaže, obeležile tragedije. „Ja sam tri godine pre nego što sam počela da se javno bavim poslom pevala, nastupala. Sećam se i dva… »
"Tata je bio u komi, a onda i umro": Ana Nikolić se seća tužnih Uskrsa i tragedije na ovaj praznik
Blic 24.04.2022
Pevačica Ana Nikolić prisetila se teških trenutaka iz svog života, koje nikada neće moći da zaboravi. Naime, pevačica se prisetila kako joj je tata bio u komi, a onda i umro. - Ja sam tri godine pre nego što sam počela da se javno bavim poslom pevala… »
Vesti dana »
Prirodno čudo kakvo nije viđeno 112 godina! Objavljena detaljna prognoza do zime: Danas na Krstovdan sve se menja, stiže nesvakidašnji fenomen, a onda sneg
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTS pre 4 minutajoš 1 povezana
Napad na Zaporožje i Kijev, ima stradalih; Ukrajina najavila "armiju robota" za operacije na frontu
RTS pre 4 minutajoš 1 povezana
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Iran još nije dobio konačan odgovor SAD na predlog Teherana
Euronews pre 38 minutajoš 2 povezane