Povezane vesti
Izgubio je oko, a ja sam završila na sudu! Pevačica o brutalnoj kafanskoj tuči na Ibarskoj: "Letele su flaše" (video)
Mondo 24.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televizije te se prisetila jedne kafanske tuče. Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televizije te se… »
Pevačica završila u brutalnoj kafanskoj tuči, potom i na sudu! Haos i lom na Ibarskoj: Letele flaše i stolovi jedan izgubio oko…
Kurir 24.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, gostovala je u Sceniranju gde je progovorila je o kafanskoj tuči gde je jedan mladić izgubio oko a ona zbog toga završila na sudu. - To je bilo u kafani Čergi na Ibarskoj magistrali. Bila sam tada trudna… »
Vesti dana »

Dekan Alanović: Pozvao sam policiju zbog provale, a ne zbog studenata (VIDEO)
In medija pre 45 minutajoš 29 povezanih

Sad ponovo odložile primenu sankcija NIS-u! Srbija obezbeđuje stabilno snabdevanje uprkos neizvesnostima
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ počinje evrobasket: Orlovi kreću po zlato!
Hot sport pre 35 minutajoš 34 povezane

Čitaoci B92.sport rekli svoje: Zvezda jedva dobra - Babika i Milojević najgori FOTO
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih