Povezane vesti
Izgubio je oko, a ja sam završila na sudu! Pevačica o brutalnoj kafanskoj tuči na Ibarskoj: "Letele su flaše" (video)
Mondo 24.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televizije te se prisetila jedne kafanske tuče. Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televizije te se… »
Pevačica završila u brutalnoj kafanskoj tuči, potom i na sudu! Haos i lom na Ibarskoj: Letele flaše i stolovi jedan izgubio oko…
Kurir 24.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, gostovala je u Sceniranju gde je progovorila je o kafanskoj tuči gde je jedan mladić izgubio oko a ona zbog toga završila na sudu. - To je bilo u kafani Čergi na Ibarskoj magistrali. Bila sam tada trudna… »
Vesti dana »
(BLOG) Zborovi organizuju Beogradski marš: Kolona stigla u Borču, odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
N1 Info pre 6 minutajoš 7 povezanih
U UAE uhapšeno 10 stranih državljana zbog deljenja snimaka napada dronovima
NIN pre 46 minutajoš 43 povezane
Sorensen: Vlada Kosova da obezbedi boravišne dozvole za zaposlene i studente za početni period od 12 meseci
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 21 stepen
Nedeljnik pre 3 satajoš 26 povezanih
"Rešenja" u minut do 12 za Srbe na Kosovu: Šta Beograd može da učini povodom zakona o strancima?
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih