Повезане вести
Никад објављен снимак Милоша ког је убио Неђељко. Пева сестри: Знам да неко кући чека ме, шта бих да нема те
Телеграф 24.04.2022
Александра не крије колико јој је тешко за Васкрс, празник који је некада проводила са братом. Александра Милеуснић, сестра убијеног студента из Чачка, Милоша, објавила је потресан видео у којој јој брат пева. Нарочито је тужно… »
Знам да кући неко чека ме Сестра убијеног студента објавила на Васкрс потресан снимак брата овако су се некада веселили (видео)…
Курир 24.04.2022
Александра Милеуснић, сестра убијеног студента из Чачка, Милоша Милеуснића, објавила је потресан видео у којој јој брат пева. Нарочито је тужно кад младић, чији је живот трагично прекинут, запева стихове: "... јер знам да неко… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 32 минутајош 41 повезана
Умрла жена (79) коју је ударио камион на Матејевачком путу у Нишу: Имала вишеструке тешке повреде
Телеграф пре 46 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 17 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних