Povezane vesti
Nikad objavljen snimak Miloša kog je ubio Neđeljko. Peva sestri: Znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te
Telegraf 24.04.2022
Aleksandra ne krije koliko joj je teško za Vaskrs, praznik koji je nekada provodila sa bratom. Aleksandra Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka, Miloša, objavila je potresan video u kojoj joj brat peva. Naročito je tužno kada mladić, čiji je život… »
Znam da kući neko čeka me Sestra ubijenog studenta objavila na Vaskrs potresan snimak brata ovako su se nekada veselili (video)…
Kurir 24.04.2022
Aleksandra Mileusnić, sestra ubijenog studenta iz Čačka, Miloša Mileusnića, objavila je potresan video u kojoj joj brat peva. Naročito je tužno kad mladić, čiji je život tragično prekinut, zapeva stihove: "... jer znam da neko kući čeka me...". Njegova… »
Vesti dana »

UŽIVO Protest u Novom Sadu: Građani kod suda pružaju podršku osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 3 minutajoš 25 povezanih

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 4 satijoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 53 minutajoš 31 povezana

"Ovo je istorijska odluka" Zelenski se oglasio pred put u SAD i pomenuo sastanak sa Putinom?! "Značajna promena, o tome ćemo razgovarati"
Kurir pre 8 minutajoš 196 povezanih

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Oblaci se upravo premeštaju ka ovom delu Srbije: Biće intenzivno, tući će i grad (foto)
Blic pre 53 minutajoš 45 povezanih