Повезане вести

„Увек је моја била последња“: Цеца изненадила признањем

„Увек је моја била последња“: Цеца изненадила признањем

Нова 25.04.2022
Певачица је открила до сада непознате детаље из свог живота. Цеца Ражнатовић одувек је умела да препозна хит, али било је и нумера које је снимила на наговор покојног текстописца Марине Туцаковића, као и своје деце Вељка и… »
Цеца: Свиђа ми се Путин, али ја бих нешто млађе и да нема толико обавеза

Цеца: Свиђа ми се Путин, али ја бих нешто млађе и да нема толико обавеза

Нова 25.04.2022
Ражнатовићева је одговорила на питање о идеалном мушкарцу. Фолк звезду често питају који је њен тип мушкарца, а тако је било и у недељу у емисији „Премијера викенд специјал“. „Путин! (смех) Сви би ми Путина. Шалим се, тај… »
"Сви би ми Путина": Цеца открила ко је за њу идеалан мушкарац, па му нашла ове мане: "Ја бих ипак нешто млађе"

"Сви би ми Путина": Цеца открила ко је за њу идеалан мушкарац, па му нашла ове мане: "Ја бих ипак нешто млађе"

Блиц 25.04.2022
Највећа балкаснка звезда Светлана Цеца Ражнатовић раскинула је недавно везу са девет година млађим Богданом Срејовићем, па проговорила о томе, ко је по њеним критеријумима прави мушкарац за њу. - Путин! (смех) Сви би ми Путина… »
Цеца "бацила око" на моћног политичара! Сви јој говоре да је прави за њу - открила шта јој је највећи проблем!

Цеца "бацила око" на моћног политичара! Сви јој говоре да је прави за њу - открила шта јој је највећи проблем!

Мондо 25.04.2022
Цеца Ражнатовић признала који мушкарац јој је "по мери". Цеца Ражнатовић признала који мушкарац јој је "по мери". Светлана Цеца Ражнатовић на Васкрс је за медије први пут отворила врата своје виле на Дедињу, те открила бројне… »
Љута сам, нећу да причам ни са сестром, ни са анастасијом! Цеца први пут признала због чега се свађа са породицом!

Љута сам, нећу да причам ни са сестром, ни са анастасијом! Цеца први пут признала због чега се свађа са породицом!

Мондо 25.04.2022
Светлана Цеца Ражнатовић открила због чега се најчешће посвађа са укућанима. Светлана Цеца Ражнатовић открила због чега се најчешће посвађа са укућанима. Светлана Цеца Ражнатовић на Васкрс је за медије први пут отворила врата… »
"Љута на све, нећу да причам ни са анастасијом ни са лидијом": Цеца открила приватне детаље о којима никад није причала

"Љута на све, нећу да причам ни са анастасијом ни са лидијом": Цеца открила приватне детаље о којима никад није причала

Блиц 25.04.2022
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић открила је приватне детаље о којима досад није јавно говорила. Наиме, Цеца Ражнатовић истиче да зна да побесни на укућане, те да са њима не разговара. - Ја се и дан-данас љутим кад изгубим… »
Ишла сам на вантелесну оплодњу: Светлана Цеца Ражнатовић открила непознате детаље из живота (фото)

Ишла сам на вантелесну оплодњу: Светлана Цеца Ражнатовић открила непознате детаље из живота (фото)

Вечерње новости 24.04.2022
СВЕТЛАНА Цеца Ражнатовић има бурну биографију, али многи детаљи из њеног живота су тајна за ширу јавност. Фото: Принтскрин/Пинк Певачица је на Васкрс, највећи хришћански празник, отворила врата свога дома, показала богату… »

Вести дана »