Повезане вести
Сведоци и снимци са камера откривају све детаље убиства Николе из Уба
Нова 25.04.2022
Свирепо убиство како ни најстарији местани Уба не памте догодило се на Велики петак у кафићу када је Лазар М. (46) усмртио Николу Л. (26) и то највероватније дозером за шећер. Осумњичени за смрт младића јуче се пред тужиоцем… »
Сведоци и снимци са камера откривају све детаље убиства на Убу: Младић умро после ударца дозером у главу
Телеграф 25.04.2022
Осумњичени за смрт младића јуче се пред тужиоцем бранио речима "да није имао намеру да икога убије и да му је због свега жао" Свирепо убиство како ни најстарији местани Уба не памте догодило се на Велики петак у кафићу када је… »
„Крстио сам те, а сад те сахрањујем“: Данас сахрањен младић убијен у кафићу
Нова 25.04.2022
Никола Лукић (26) из Уба сахрањен је на гробљу у овом граду. Младић је преминуо у петак пошто га је Лазар М. (46) у кафићу ударио у главу дозером за шећер. На сахрани несрећном младићу било је више од хиљаду људи. Говор који… »
"Никола, ја сам те крстио, а сад те сахрањујем": Ове је речи изговорио свештеник, па заплакао над ковчегом
Телеграф 25.04.2022
Полиција је у петак ухапсила Лазара М. (46) због сумње да је Николи задао смртоносни ударац * Осумњиченом је одређен притвор до 30 дана. Никола Лукић (26) из Уба сахрањен је на гробљу у овом граду. Подсетимо, младић је… »
Ја сам те крстио, сада те сахрањујем: Свештеник плакао на сахрани убијеног Николе из Уба! На Ускрс га испратили на вечни…
Курир 25.04.2022
Никола Лукић (26) из Уба који је настрадао на Велики петак када га је Лазар М. (46) из тог места у кафићу ударио дозером за шећер у главу сахрањен је јуче на гробљу у Убу. Како Курир сазнаје, на сахрани несрећном младићу било… »
Убио га дозером за шећер па се овако правдао: Одређен притвор осумњиченом који је учествовао у тучи на Убу
Курир 25.04.2022
Осумњиченом Л. М. (46) који је током туче у кафићу на Убу стакленим дозером за шећер ударио Николу Лукића (26) а који је после тога преминуо, одређен је притвор до 30 дана. У петак увече избила је туча у кафићу на Убу током које… »
Николу усмртио дозером за шећер у кафићу на Убу, а на саслушању код тужиоца изнео срамну одбрану
Телеграф 25.04.2022
Како "Телеграф.рс" сазнаје, тужилаштво вештачи снимак на ком се види туча. У Вишем јавном тужилаштву у Ваљеву саслушан је Лазар М. (46) због сумње да је у петак након туче у кафићу на Убу дозером за шећер усмртио Николу Л… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана