Povezane vesti
Najbolji strani strelac u istoriji Crvene zvezde otvoreno: ‘Prijala nam je pauza, čitave sezone igramo na svaka tri dana!’
Hot sport 25.04.2022
Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje utakmica 3. kola plej-ofa Superlige protiv Čukaričkog na stadionu “Rajko Mitić”. El Fardu Ben ističe da su crveno-beli spremni da se za još jedan korak približe osvajanju pete uzastopne titule. – Prijala nam je… »
Ben: Odradili smo veliki posao, finiš sezone je najbitniji
Sport klub 25.04.2022
Crvena zvezda će posle pauze zbog Uskrsa prvi naredni meč igrati u sredu od 18,30 časova, kad će na stadionu “Rajko Mitić” u okviru trećeg kola plej-ofa Super lige ugostiti ekipu Čukaričkog. Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da crveno-belima u… »
Ben: Dugo sam u Zvezdi, zbog navijača hoćemo da odbranimo duplu krunu
Nova 25.04.2022
"U crveno-belom dresu sam osvojio četiri trofeja nacionalnog prvenstva i jedan Kup". Fudbalere Crvene zvezde u sredu (18.30) očekuje utakmica 3. kola plej-ofa Superlige protiv Čukaričkog na stadionu “Rajko Mitić”, a El Fardu Ben ističe da su spremni da… »
Ben priželjkuje duplu krunu: "Za Zvezdu nema većeg motiva!"
Sportske.net 25.04.2022
"Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv", rekao je Ben za klupski sajt. "Jedan… »
Vesti dana »
"Velika čast za Srbiju što sam razgovarao sa Fon der Lajen i Koštom": Vučić se oglasio iz Brisela (foto)
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih