Повезане вести

Зорана Павић отворила душу: Ко се стиди свог порекла је безнадежна личност

Зорана Павић отворила душу: Ко се стиди свог порекла је безнадежна личност

Нова 25.04.2022
Певачицу празнична атмосфера подсећа на одрастање и породицу. Зорана је описала да увек када се врати мислима у детињство, присети се и лепих, али и оних тешких момената. Она је истакла воли празнике јер се тада евоцирају… »
Ко се стиди свог порекла је безнадежна личност! Зорана Павић се присетила одрастања, због једне ствари вуче трауме!

Ко се стиди свог порекла је безнадежна личност! Зорана Павић се присетила одрастања, због једне ствари вуче трауме!

Мондо 25.04.2022
Зорана Павић никад искреније о свом одрастању. Зорана Павић никад искреније о свом одрастању. Након што је својом трансформацијом одушевила све, Зорана Павић може рећи да никад боље, али ни задовољније није изгледала. Са… »
Жао ми је људи које је срамота што су са села: Зорана Павић отворила душу о прошлости, због овога и даље вуче трауме!

Жао ми је људи које је срамота што су са села: Зорана Павић отворила душу о прошлости, због овога и даље вуче трауме!

Курир 25.04.2022
Дух празника и породична атмосфера увек евоцирају бројне успомене и сећања. Певачица Зорана Павић поделила је најлепше успомене које је вежу за детињство о којима је говорила са поносом и емоцијом. - Морам да признам да ја… »

Вести дана »