Povezane vesti

Zorana Pavić otvorila dušu: Ko se stidi svog porekla je beznadežna ličnost

Zorana Pavić otvorila dušu: Ko se stidi svog porekla je beznadežna ličnost

Nova 25.04.2022
Pevačicu praznična atmosfera podseća na odrastanje i porodicu. Zorana je opisala da uvek kada se vrati mislima u detinjstvo, priseti se i lepih, ali i onih teških momenata. Ona je istakla voli praznike jer se tada evociraju najlepše uspomene i slike… »
Ko se stidi svog porekla je beznadežna ličnost! Zorana Pavić se prisetila odrastanja, zbog jedne stvari vuče traume!

Ko se stidi svog porekla je beznadežna ličnost! Zorana Pavić se prisetila odrastanja, zbog jedne stvari vuče traume!

Mondo 25.04.2022
Zorana Pavić nikad iskrenije o svom odrastanju. Zorana Pavić nikad iskrenije o svom odrastanju. Nakon što je svojom transformacijom oduševila sve, Zorana Pavić može reći da nikad bolje, ali ni zadovoljnije nije izgledala. Sa osmehom na licu sada se… »
Žao mi je ljudi koje je sramota što su sa sela: Zorana Pavić otvorila dušu o prošlosti, zbog ovoga i dalje vuče traume!

Žao mi je ljudi koje je sramota što su sa sela: Zorana Pavić otvorila dušu o prošlosti, zbog ovoga i dalje vuče traume!

Kurir 25.04.2022
Duh praznika i porodična atmosfera uvek evociraju brojne uspomene i sećanja. Pevačica Zorana Pavić podelila je najlepše uspomene koje je vežu za detinjstvo o kojima je govorila sa ponosom i emocijom. - Moram da priznam da ja najviše volim… »

Vesti dana »