Povezane vesti
Ženi se Eminin bivši muž: Mustafa Sandal pravi dva glamurozna venčanja
Nova 25.04.2022
Bivši suprug Emine Jahović i njegova izabranica venčaće se za par nedelja. Mustafa Sandal i njegova 19 godina mlađa partnerka Melis Sutšurup napraviće veliko slavlje povodom venčanja. Par će sudbonosno „da“ izgovoriti u Rimu početkom juna, a deset dana… »
Ženi se bivši muž Emine Jahović! Venčanje u Rimu i trodnevna proslava u luksuznom letovalištu! Stigle neobične pozivnice
Mondo 25.04.2022
Bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, sa kojim ima dva sina za dve nedelje izgovoriće sudbonosno "da" svojoj dve decenije mlađoj izabranici, Melis Sutšurup. Bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, sa kojim ima dva sina za dve… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 3 minutajoš 32 povezane
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 1 satjoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 13 minutajoš 49 povezanih