Povezane vesti

Tuga u domu Saše vidića! Kreatorovo oproštajno pismo kida dušu: "Zadnje godine nismo bili u kontaktu! Plašio sam se"

Tuga u domu Saše vidića! Kreatorovo oproštajno pismo kida dušu: "Zadnje godine nismo bili u kontaktu! Plašio sam se"

Mondo 25.04.2022
Modni Kreator Saša Vidić oglasio se na društvenim mrežama i saopštio tužne vesti, da je njegov otac Petar nažalost preminuo. Modni Kreator Saša Vidić oglasio se na društvenim mrežama i saopštio tužne vesti, da je njegov otac Petar nažalost… »
Saši Vidiću preminuo otac: Modni kreator napisao emotivne reči FOTO

Saši Vidiću preminuo otac: Modni kreator napisao emotivne reči FOTO

Nova 25.04.2022
Vidić je objavom na društvenim mrežama podelio tužne vesti sa svojim pratiocima. Naš poznati modni kreator saopštio je da mu je preminuo otac, pa je objavio dirljivo pismo. „Poštovani oče, sad kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše… »
Veliki gubitak, porodica Saše vidića zavijena u crno Modni kreator njemu posvetio dirljive reči: Mnogo si propatio zbog…

Veliki gubitak, porodica Saše vidića zavijena u crno Modni kreator njemu posvetio dirljive reči: Mnogo si propatio zbog…

Kurir 25.04.2022
Modnom kreatoru Saši Vidiću preminuo je otac, a tužnom porukom oglasio se na društvenim mrežama. Kreator je umrlicu i datum sahrane objavio na Instagramu, a potom i pismo koje je rasplakalo sve njegove pratioce. "Poštovani oče, sad kada si umro… »

Vesti dana »