Повезане вести

Туга у дому Саше видића! Креаторово опроштајно писмо кида душу: "Задње године нисмо били у контакту! Плашио сам се"

Туга у дому Саше видића! Креаторово опроштајно писмо кида душу: "Задње године нисмо били у контакту! Плашио сам се"

Мондо 25.04.2022
Модни Креатор Саша Видић огласио се на друштвеним мрежама и саопштио тужне вести, да је његов отац Петар нажалост преминуо. Модни Креатор Саша Видић огласио се на друштвеним мрежама и саопштио тужне вести, да је његов отац… »
Саши Видићу преминуо отац: Модни креатор написао емотивне речи ФОТО

Саши Видићу преминуо отац: Модни креатор написао емотивне речи ФОТО

Нова 25.04.2022
Видић је објавом на друштвеним мрежама поделио тужне вести са својим пратиоцима. Наш познати модни креатор саопштио је да му је преминуо отац, па је објавио дирљиво писмо. „Поштовани оче, сад када си умро враћају ми се сећања… »
Велики губитак, породица Саше видића завијена у црно Модни креатор њему посветио дирљиве речи: Много си пропатио због…

Велики губитак, породица Саше видића завијена у црно Модни креатор њему посветио дирљиве речи: Много си пропатио због…

Курир 25.04.2022
Модном креатору Саши Видићу преминуо је отац, а тужном поруком огласио се на друштвеним мрежама. Креатор је умрлицу и датум сахране објавио на Инстаграму, а потом и писмо које је расплакало све његове пратиоце. "Поштовани оче… »

Вести дана »