Povezane vesti
Budi Novosađanin – pridruži se velikoj akciji čišćenja Almaškog kraja 27. aprila
Luftika 25.04.2022
U Almaškom kraju, jednom od najstarijih i najautentičnijih gradskih četvrti, biće organizovana velika akcija čišćenja 27. aprila. Akciju organizuje udruženje građana „Almašani“ zajedno sa EU info pointom, Novosadskim volonterskim servisom i JKP „Čistoća“… »
Čišćenje Almaškog kraja u sredu od 17, pozvani svi Novosađani
Dnevnik 25.04.2022
NOVI SAD: EU info point zajedno sa UG Almašani, Novosadskim volonterskim servisom i JKP "Čistoća", organizuje još jednu akciju čišćenja, ovaj put Almaškog kraja. Svi sugrađani pozvani su da pomognu u ovoj akciji i da u sredu, 27. aprila, dođu ispred KC… »
U sredu čiščenje Almaškog kraja, svi su pozvani
Moj Novi Sad 25.04.2022
EU info point zajedno sa UG Almašani, Novosadskim volonterskim servisom i JKP "Čistoća" Novi Sad organizuje još jednu akciju čišćenja, ovaj put Almaškog kraja. Almaški kraj jedinstven je deo Novog Sada, u kojem je očuvana tradicija starog grada i koji… »
Vesti dana »

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana