Повезане вести
Велики сам психолог, маните ме те финоће: Мајка Александре Николић проговорила о ћеркиној вези са Дејаном, а она јој је трн у…
Курир 25.04.2022
Претходне ноћи у " Задрузи" биле су изузетно турбулентне, а највише због раскола између до сада једног од мирнијих парова Александре Николић и Дејана Драгојевића. Николићева је по ко зна који пут посумњала у његову љубав и… »
Волео бих да ју је моја породица заволела! Дејан о турбуленцијама са Алекс, открио да јој је дао последњу шансу због овог!
Курир 25.04.2022
Дејан Драгојевић проговорио је о сукобу са Александром Николић, и признао да му смета што она толико сумња у њега. - Ја сам јој и синоћ рекао да ће јој бити жао. Криво ми је што се то десило синоћ, тешко ми је и покушавам да… »
Далила поново гледа у Дејана, прорачунати су! Алекс оголила душу о свему шта се дешава у Задрузи, ево зашто нема односе са…
Курир 25.04.2022
Александра Николић отворила је душу о односу са Дејаном Драгојевићем, и том приликом испричала које су његове мане, али и признала да сумња у његов однос са Далилом Драгојевић. Поред тога, Николићева је објаснила и због чега… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 3 сатајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 7 минутајош 120 повезаних
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане