Повезане вести

"Нека констракти цркне крава": Биљана Србљановић одговорила на хистерију поводом фотографије са "спорним столом": "гадан смо…

"Нека констракти цркне крава": Биљана Србљановић одговорила на хистерију поводом фотографије са "спорним столом": "гадан смо…

Блиц 26.04.2022
Већ два дана траје сага на друштвеним мрежама око Констракте и њене ускршње фотографије на којој су столови у облику слова "З" што је тренутно руски симбол током инвазије на Украјину. Ову сценографију су поједини теоретичари… »
Констракта: Данас сам схватила, ипак је равна, Тупак је жив, и свемир је раван

Констракта: Данас сам схватила, ипак је равна, Тупак је жив, и свемир је раван

Н1 Инфо 26.04.2022
"Данас сам схватила, ипак је равна", "Тупак је жив" и "И свемир је раван", реченице су којима је Констракта, верују њени обожаваоци, одговорила на прозивке поводом сточића који наводно приказује слово "З", пише Нова.рс… »
Ипак је равна: Констракта се огласила након оштрих напада - Ево шта је уметница поручила

Ипак је равна: Констракта се огласила након оштрих напада - Ево шта је уметница поручила

Вечерње новости 26.04.2022
НАША представница на "Евровизији" постала је мета на друштвеној мрежи Твитер због васкршње фотографије на којој су столови, који су били део сценографије, наводно у облику слова "З" које је забрањено у многим земљама Европе… »
Земља је ипак равна: Констракта одговорила на прозивке због слова „З“

Земља је ипак равна: Констракта одговорила на прозивке због слова „З“

Нова 26.04.2022
"Данас сам схватила, ипак је равна", "Тупак је жив" и "И свемир је раван", реченице су којима је Констракта, верују њени фанови, одговорила на прозивке поводом сточића који наводно приказује слово "З". Констракта се још увек… »
„Ослобођени“ Твитер обележио Констракту као „непримерену“

„Ослобођени“ Твитер обележио Констракту као „непримерену“

Луфтика 26.04.2022
На друштвениј мрежи Твитер ускршња честитка наше представнице на „Евровизији“ Ане Ђурић Констракте означена је као „непримерен садржај“. Наиме, на званичном евровизијском налогу РТС-а на поменутој мрежи објављене су фотографије… »
Констракта обележена као "непримерена": Након скандала око празничних фотографија, уследила шок одлука (фото)

Констракта обележена као "непримерена": Након скандала око празничних фотографија, уследила шок одлука (фото)

Блиц 26.04.2022
Друштвена мрежа Твитер је ускршњу честитку наше представнице на "Евровизији" Ане Ђурић Констракте означио као "непримерен садржај". На званичном евровизијском налогу РТС-а на поменутој мрежи објављене су фотографије наше… »

Вести дана »