Povezane vesti
Šerif Konjević danas puni 64 godine: Od jedne svoje pesme je kupio stan i auto
Nova 26.04.2022
Pevač danas slavi rođendan, a već decenijama važi za jednog od najtraženijih pevača. Šerif Konjević je svojim pesmama postigao veliki uspeh, a poznato je da je od numere „Bela venčanica“ sagradio prvu nekretninu. „Ja sam ovo časno zaradio… »
"Od ove pesme Zaradio sam za stan i auto": Folker uživa u bogatstvu, kite ga parama, a kad je dobio ovo svi su se šokirali
Blic 26.04.2022
Šerif Konjević danas puni 64 godine, a godinama unazad je jedan od najtraženijih pevača sa ovih prostora, koji na veseljima zarađuju velike pare. On je veliki uspeh postigao uz svoje pesme, a poznato je da je od numere "Bele venčanice" sagradio prvu… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta, studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 29 minutajoš 52 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Ministri spoljnih poslova arapskih zemalja odbili Trampov plan za prebacivanje Palestinaca
NIN pre 5 satijoš 22 povezane
Branko Lazić proslavio pobedu u derbiju na nesvakidašnji način: „Zašto uvek ja?“ (foto)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih