Povezane vesti
Kurc: Ne vraćam se u politiku
Euronews 26.04.2022
Nekadašnji austrijski kancelar Sebastijan Kurc, povodom glasina da bi mogao da se vrati na čelo Narodne partije Austrije (OVP), a time i u politiku, poručuje da tako nešto ne planira. Preko svog Fejsbuk profila Kurc je potvrdio da će prisustvovati… »
Sebastijan Kurc: Ne vraćam se u politiku
Nova 26.04.2022
Nekadašnji austrijski kancelar Sebastijan Kurc, povodom glasina da bi mogao da se vrati na čelo Narodne partije Austrije (OVP), a time i u politiku, poručuje da tako nešto ne planira. Preko svog fejsbuk profila Kurc je potvrdio da će prisustvovati… »
Kurc o glasinama da se vraća u politiku: "Moja budućnost leži u ovome"
Blic 26.04.2022
Nekadašnji austrijski kancelar Sebastijan Kurc, povodom glasina da bi mogao da se vrati na čelo Narodne partije Austrije (OVP), a time i u politiku, poručuje da tako nešto ne planira. Preko svog fejsbuk profila Kurc je potvrdio da će prisustvovati… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U Zemunu 5 minuta buke protiv diktature, profesori Mitrovačke gimnazije dele jedinice učenicima koji učestvuju u blokadi
Nova pre 56 minutajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 55 minutajoš 14 povezanih
Tramp na mesec dana "pauzira" odluku o uvođenju visokih carina na robu iz Meksika
RTS pre 1 satjoš 42 povezane
RTS saznaje: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
RTS pre 55 minutajoš 30 povezanih