Повезане вести
Ова хаљина је Украдена Дарку костићу: Креатор тврди да су му у ноћи хапшења из атељеа нестали скупоцени модели!
Курир 26.04.2022
Дарко Костић данас се огласио за Курир из притвора у коме се налази након што га је младић Ш.Х. (19) оптужио да га је везао, ставио му дуксерицу на главу и затворио у шпајз, а он је у исповести навео "да је заправо он оштећен јер… »
Дарко Костић из притвора открива своју одбрану: Мој атеље је опљачкан
Нова 26.04.2022
Модни креатор Дарко Костић, који је већ неколико пута привођен због различитих кривичних дела, а због полног узнемиравања чак и осуђен, тврди да је прошле недеље опљачкан његов стан у Добрачиној улици у Београду. Костић, који… »
Опљачкан сам! Дарко Костић се огласио за Курир из притвора: Ово је његова верзија догађаја у стану у центру Београда
Курир 26.04.2022
Модни креатор Дарко Костић који је прошле недеље ухапшен након пријаве Ш.Х. (19) да га је у стану у центру Београда везао и затворио у шпајз, огласио се за Курир из притвора, тврдећи "да није крив за напад на младића, те да је… »
Модни креатор Дарко Костић тврди: Нисам крив, све ми је намештено, а то ћу и доказати!
Курир 26.04.2022
БЕОГРАД - Модни креатор Дарко Костић је из притвора у којем се налази поручио: "Све ми је намештено, нисам крив ни за једну оптужбу". Он је то рекао за Новости. Иначе, Костића је данас у притвору посетио његов бранилац, а модни… »
Вести дана »

Скупштина Србије усвојила допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо
Радио 021 пре 28 минутајош 44 повезане

Пета супруга Небојше Павковића стигла у алеју великана Дошла сва у црном, једва су је препознали (видео)
Ало пре 3 минутајош 19 повезаних