Povezane vesti
Ova haljina je Ukradena Darku kostiću: Kreator tvrdi da su mu u noći hapšenja iz ateljea nestali skupoceni modeli!
Kurir 26.04.2022
Darko Kostić danas se oglasio za Kurir iz pritvora u kome se nalazi nakon što ga je mladić Š.H. (19) optužio da ga je vezao, stavio mu duksericu na glavu i zatvorio u špajz, a on je u ispovesti naveo "da je zapravo on oštećen jer su mu te noći iz ateljea… »
Darko Kostić iz pritvora otkriva svoju odbranu: Moj atelje je opljačkan
Nova 26.04.2022
Modni kreator Darko Kostić, koji je već nekoliko puta privođen zbog različitih krivičnih dela, a zbog polnog uznemiravanja čak i osuđen, tvrdi da je prošle nedelje opljačkan njegov stan u Dobračinoj ulici u Beogradu. Kostić, koji je priveden prošle… »
Opljačkan sam! Darko Kostić se oglasio za Kurir iz pritvora: Ovo je njegova verzija događaja u stanu u centru Beograda
Kurir 26.04.2022
Modni kreator Darko Kostić koji je prošle nedelje uhapšen nakon prijave Š.H. (19) da ga je u stanu u centru Beograda vezao i zatvorio u špajz, oglasio se za Kurir iz pritvora, tvrdeći "da nije kriv za napad na mladića, te da je on zapravo te noći… »
Modni kreator Darko Kostić tvrdi: Nisam kriv, sve mi je namešteno, a to ću i dokazati!
Kurir 26.04.2022
BEOGRAD - Modni kreator Darko Kostić je iz pritvora u kojem se nalazi poručio: "Sve mi je namešteno, nisam kriv ni za jednu optužbu". On je to rekao za Novosti. Inače, Kostića je danas u pritvoru posetio njegov branilac, a modni kreator rešio je da u… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 54 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 39 minutajoš 37 povezanih

Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija: Oglasio se Popović posle izricanja presude
Sputnik pre 2 satajoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana