Povezane vesti
Mladi Srbin izgubio u Minhenu, ali pravi skok za više od 100 mesta na ATP listi
Nova 26.04.2022
Topo tek ulazi na najveću scenu Mladi srpski teniser Marko Topo izgubio je u prvom kolu turnira u Minhenu, pošto je sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2, od njega bio bolji Nemac Oskar Ote. Meč je trajao 57 minuta, a Ote je u oba seta pravio po dva brejka. Sa… »
Novakov šampionski put ka Parizu: Madrid i Rim pravi test za napad na san
Nova 26.04.2022
Najbolji teniser sveta je imao sasvim dobru generalnu probu u Beogradu, a sada ga čekaju okršaji sa teniskom elitom. Prvi deo maja je isplaniran kao potpuno vraćanje u ritam, dok bi drugi trebalo da bude rezervisan za pisanje istorije. Novak Đoković… »
Rubljov kritikovao organizatore: "Nisu se ponašali lepo prema meni prošle godine"
Večernje novosti 26.04.2022
NA NAJLEPŠI mogući način, na pravoslavni Uskrs, u finalu je Andrej Rubljov savladao Novaka Đokovića i sa trofejem je napustio Beograd, a nedugo potom prisetio se nekih loših trenutaka. FOTO: AP Fantastični Rubljov je u finalu nadigrao Novaka… »
Rubljov otkrio zašto je došao u Beograd, a ne u Barselonu, pa isprozivao Špance
Nova 26.04.2022
Rus je potpuno otvoreno rekao sve što mu je na duši. Andrej Rubljov je prvi nastup na Serbia Opena završio trijumfalno, stigao je od treće titule u sezoni nakon što je u finalu savladao Novaka Đokovića sa 6:2, 6:7(4), 6:0. U istoj nedelji su se… »
Rubljova ispitivali "zašto Beograd", ovako im je odbrusio: Tretirali su me deset puta bolje nego što sam mislio!
Mondo 26.04.2022
Andrej Rubljov objasnio zašto je izabrao da igra na Serbia openu umesto u Barseloni. Andrej Rubljov objasnio zašto je izabrao da igra na Serbia openu umesto u Barseloni. Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je u nedelju Serbia open pošto je u finalu… »
Vesti dana »
Milojević pobedu posvetio preminulom ocu i uzvratio Kuzmanoviću: „To je neprimereno, on je patriota ne sme takve izjave da daje“
Danas pre 26 minutajoš 5 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane