Повезане вести
Млади Србин изгубио у Минхену, али прави скок за више од 100 места на АТП листи
Нова 26.04.2022
Топо тек улази на највећу сцену Млади српски тенисер Марко Топо изгубио је у првом колу турнира у Минхену, пошто је са 2:0, по сетовима 6:1, 6:2, од њега био бољи Немац Оскар Оте. Меч је трајао 57 минута, а Оте је у оба сета… »
Новаков шампионски пут ка Паризу: Мадрид и Рим прави тест за напад на сан
Нова 26.04.2022
Најбољи тенисер света је имао сасвим добру генералну пробу у Београду, а сада га чекају окршаји са тениском елитом. Први део маја је испланиран као потпуно враћање у ритам, док би други требало да буде резервисан за писање… »
Рубљов критиковао организаторе: "Нису се понашали лепо према мени прошле године"
Вечерње новости 26.04.2022
НА НАЈЛЕПШИ могући начин, на православни Ускрс, у финалу је Андреј Рубљов савладао Новака Ђоковића и са трофејем је напустио Београд, а недуго потом присетио се неких лоших тренутака. ФОТО: АП Фантастични Рубљов је у финалу… »
Рубљов открио зашто је дошао у Београд, а не у Барселону, па испрозивао Шпанце
Нова 26.04.2022
Рус је потпуно отворено рекао све што му је на души. Андреј Рубљов је први наступ на Сербиа Опена завршио тријумфално, стигао је од треће титуле у сезони након што је у финалу савладао Новака Ђоковића са 6:2, 6:7(4), 6:0. У… »
Рубљова испитивали "зашто Београд", овако им је одбрусио: Третирали су ме десет пута боље него што сам мислио!
Мондо 26.04.2022
Андреј Рубљов објаснио зашто је изабрао да игра на Сербиа опену уместо у Барселони. Андреј Рубљов објаснио зашто је изабрао да игра на Сербиа опену уместо у Барселони. Руски тенисер Андреј Рубљов освојио је у недељу Сербиа… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 8 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних