Повезане вести
Милановић за блокаду уласка Шведске и Финске у НАТО: Што се мене тиче нека се играју, нека пикају бесног медведа у око, али...…
Курир 26.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Загребу да треба блокирати улазак Финске и Шведске у НАТО док се не промени изборни закон у БиХ. "Што се мене тиче, нека уђу у НАТО, нека се играју и даље, нека пикају… »
Пленковић: Ако је фрајер, нека Милановић сам блокира Финску и Шведску
Нови магазин 26.04.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас да председник Зоран Милановић може сам да блокира улазак Шведске и Финске у НАТО савез "ако је фрајер" и поновио оптужбе да шеф државе заступа проруске ставове. "Нека он ако је… »
Пленковић: Ако је фрајер, нека Милановић сам блокира Финску и Шведску
Н1 Инфо 26.04.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је да председник Зоран Милановић може сам да блокира улазак Шведске и Финске у НАТО савез "ако је фрајер" и поновио оптужбе да шеф државе заступа проруске ставове. „Нека он ако је фрајер… »
Милановић: Финска и Шведска не могу у НАТО
Политика 26.04.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да Финска и Шведска не могу у НАТО док не буде промењен Изборни закон у БиХ и да до тада хрватски парламент, како је навео, „не сме да ратификује било чији приступ… »
Арнаут: Милановић је руски играч на Балкану
Данас 26.04.2022
Посланик „Наше странке“ у Парламентарној скупштини БиХ Дамир Арнаут изјавио је данас да је хрватски председник Зоран Милановић, уз лидера ХДЗ БиХ Драгана Човића, руски играч на Балкану. „Готово да немам никакве сумње да… »
Милановиц́ брани Шведској и Финској да уђу у НАТО док не буде промењен изборни закон у БиХ
Спутник 26.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановиц́ изјавио је да Финска и Шведска не могу у НАТО док не буде промењен изборни закон у БиХ и да до тада хрватски парламент, како је навео, „не сме да ратификује било чији приступ НАТО-у“… »
Милановић брани Шведској и Финској да уђу у НАТО: Захтева да Бакир буде натеран да промени изборни закон
Вечерње новости 26.04.2022
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић изјавио је данас да Финска и Шведска не могу у НАТО док не буде промењен изборни закон у БиХ и да до тада хрватски парламент, како је навео, "не сме да ратификује било чији приступ НАТО-у"… »
“Хрватска треба да блокира улазак Финске у НАТО”
Вести онлине 26.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић рекао је да би та земља требало да блокира улазак Финске у НАТО, док се не промени изборни закон у БиХ. – Ићи корак даље и у то увлачити Финску, која је 50 километара од Санкт-Петерсбурга… »
Милановић: Финска и Шведска не могу у НАТО док се не промени изборни закон у БиХ
Н1 Инфо 26.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да Финска и Шведска не могу у НАТО док се не промени изборни закон у БиХ. Хрватски сабор „не сме ратификовати ничији приступ НАТО-у“ док се не промени изборни закон у БиХ, нагласио је… »
Неочекиван потез Хрватске! Блокираће улазак у НАТО - "То је опасно шарлатанство, 50 км од Санкт Петербурга"
Србија данас 26.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић рекао је да би та земља требало да блокира улазак Финске у НАТО, док се не промени изборни закон у БиХ. - Ићи корак даље и у то увлачити Финску, која је 50 километара од Санкт-Петерсбурга… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 32 минутајош 18 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 33 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 23 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 17 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Наиссус инфо пре 1 сатјош 13 повезаних