Повезане вести
После тога је у граду остало само 20 Јевреја: Обележен Дан сећања на депортацију новосадских Јевреја
Блиц 26.04.2022
Током Другог светског рата популација од неколико хиљада новосадских Јевреја скоро је нестала. У јануарској рацији 1942. године, фашисти су убили преко 800 Јевреја, поред тога, током целог рата они су депортовани и убијани, а у… »
Обележен Дан сећања на депортацију новосадских Јевреја (ФОТО)
Мој Нови Сад 26.04.2022
Током Другог светског рата популација од неколико хиљада новосадских Јевреја скоро је нестала. У јануарској рацији 1942. године, фашисти су убили преко 800 Јевреја, поред тога, током целог рата они су депортовани и убијани, а у… »
Вести дана »
Уживо - финале Пинкових звезда! Избачени највећи фаворити: Даље се није пласирала највећа звезда овог такмичења, али и миљеник Јелене Карлеуше
Курир пре 29 минутајош 22 повезане
Поруке из Брисела - Србија спремна за реформе: Потребно охрабрење из ЕУ и отварање кластера 3
Еуроневс пре 2 сатајош 25 повезаних
"Имао сам кеца из географије - ја никада нисам чуо за њих" Раде Богдановић насмејао све у студију: Немам ја паре за те егзотичне дестинације
Курир пре 9 минутајош 85 повезаних
Хрватска елиминисана у трилеру, Шпанија јесте фурија, Швајцарци рутински против Алжира
BBC News пре 10 сатијош 46 повезаних