Povezane vesti
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na obeležavanju Dana Banjaluke
Blic 26.04.2022
Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je polaganju venaca i odavanju počasti herojima na Trgu palih boraca. - U… »
"Ponosan sam na naše prijateljstvo" Gradonačelnik Novog Sada čestitao svim stanovnicama Banjaluke rođendan grada
Srbija danas 26.04.2022
"Verujem da su Banjalučani ponosni na svoju slavnu istoriju", rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada. Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik… »
Vučević: Ponosan sam na naše prijateljstvo, a verujem da su Banjalučani ponosni na svoju slavnu istoriju
Kurir 26.04.2022
Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je polaganju venaca i odavanju počasti herojima na Trgu palih boraca. - U… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 2 satajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 7 povezanih