Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na obeležavanju Dana Banjaluke

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na obeležavanju Dana Banjaluke

Blic 26.04.2022
Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je polaganju venaca i odavanju počasti herojima na Trgu palih boraca. - U… »
"Ponosan sam na naše prijateljstvo" Gradonačelnik Novog Sada čestitao svim stanovnicama Banjaluke rođendan grada

"Ponosan sam na naše prijateljstvo" Gradonačelnik Novog Sada čestitao svim stanovnicama Banjaluke rođendan grada

Srbija danas 26.04.2022
"Verujem da su Banjalučani ponosni na svoju slavnu istoriju", rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada. Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik… »
Vučević: Ponosan sam na naše prijateljstvo, a verujem da su Banjalučani ponosni na svoju slavnu istoriju

Vučević: Ponosan sam na naše prijateljstvo, a verujem da su Banjalučani ponosni na svoju slavnu istoriju

Kurir 26.04.2022
Povodom obeležavanja Dana grada Banjaluke i 77 godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je polaganju venaca i odavanju počasti herojima na Trgu palih boraca. - U… »

Vesti dana »