Повезане вести
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић на обележавању Дана Бањалуке
Блиц 26.04.2022
Поводом обележавања Дана града Бањалуке и 77 годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је полагању венаца и одавању почасти херојима на Тргу… »
"Поносан сам на наше пријатељство" Градоначелник Новог Сада честитао свим становницама Бањалуке рођендан града
Србија данас 26.04.2022
"Верујем да су Бањалучани поносни на своју славну историју", рекао је Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада. Поводом обележавања Дана града Бањалуке и 77 годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату… »
Вучевић: Поносан сам на наше пријатељство, а верујем да су Бањалучани поносни на своју славну историју
Курир 26.04.2022
Поводом обележавања Дана града Бањалуке и 77 годишњице од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом светском рату, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је полагању венаца и одавању почасти херојима на Тргу… »
Вести дана »
Тешка ноћ у Београду: Повређено 7 особа, 4 тешко! Хитну помоћ највише звали хронични болесници
Курир пре 5 минутајош 5 повезаних
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 15 минутајош 3 повезане
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 1 сатјош 4 повезане